"Memleket sevdası her şeyden önce geliyor"

Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanı Uğur Zorlu, göreve geldikleri günden bugüne kadar yapılan faaliyetleri anlattı.

ÖZEL HABER 19.07.2021, 18:32
"Memleket sevdası her şeyden önce geliyor"

Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanı Uğur Zorlu, göreve geldikleri günden bugüne kadar yapılan faaliyetleri anlattı.

PARTİ BİNASINA YENİ DÜZENLEME

MHP İlçe Başkanı Uğur Zorlu, ilçe parti binası ve ülkü ocağı binasında yapılan tadilatlar hakkında bilgiler verdi. Başkan Zorlu; "Parti binamızda elzem bir durum vardı.  Tek odanın içindeydik. Parti binamızda lavabo sorunumuz vardı, mescidimiz yoktu. İlk göreve geldiğimiz andan itibaren biz bunları değerlendirdik. Milliyetçi Hareket Partisi'ne daha güzel, daha olumlu, daha elverişli hale getirebilecek bir parti binası lazımdı. Şuan ki inşaatı devam eden ocak binamızda dahil olmak üzere tadilatları kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Kısa sürede parti binamızı teşkilatımıza, kamuoyuna mâl olmuş bütün değerli büyüklerimize, arkadaşlarımıza sunduk. Partimize gönül veren, vermeyen herkesi parti binamıza bir çayımızı içmeye bekleriz." dedi.

ZORLU: "ÖNCELİĞİMİZ MEMLEKETİMİZ"

Partilerini her alanda en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten Başkan Zorlu, kendilerine geri dönüşün çok iyi olduğunu söyledi. Memleket sevdasının her şeyden önce geldiğini belirten Zorlu, Bor için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade etti.  Zorlu; "Bütün protokollerde, düğünlerde, cenazelerde ve diğer faaliyetlerin hepsinde elimizden geldiği kadar partimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Ciddi anlamda insanlara ulaştığımızı düşünüyorum. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Bor Belediyesi'nde de meclis üyelerimiz tarafından partimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Çok güzel önergeler veriyoruz. Gerekiyorsa belediye başkanımızı bazı konularda destekliyoruz ve önünü açıyoruz. Bizim önceliğimiz memleketimizdir. Memleket sevdası bizde her şeyden önce geliyor." diye konuştu.

"ÜLKÜ OCAKLARINI TÜRKİYE'NİN 57. ALAYI OLARAK GÖRÜYORUZ"

Bor Ülkü Ocağının kısa sürede yeniden faaliyete geçeceğini belirten ilçe Başkanı Zorlu, sözlerinin devamında; "Allah nasip ederse Bor Ülkü Ocağını tekrardan aktif bir hale getirmek için daha elverişli bir alan olarak tadilatına devam ediyoruz. İnşallah kısa bir zaman içinde çok güzel bir alan inşa etmiş olacağız. Biz Ülkü Ocaklarını siyasi bir görüşten ziyade Türkiye Cumhuriyeti'nin 57. alayı olarak görüyoruz. Ülkü Ocakları bizim için bir vücudun kalbi gibidir." şeklinde konuştu.

ÜLKÜ OCAĞINDA ÜCRETSİZ KURSLAR BAŞLIYOR

Ülkü Ocağımızın parti binasının inşaatını bitirip burada eğitime ağırlık vereceğiz diyen MHP Bor İlçe Başkanı Uğur Zorlu, "Eğitimci hocalarımızla birlikte güzel bir plan yaparak bunu hayata geçireceğiz. Allah nasip ederse iki ana temel dersimiz olacak. Birisi manevi açıdan dini derslerimiz, ikincisi de milli derslerimiz olacak. Pandemi sürecinde çocuklarımız eve hapsoldu. Telefon, tablet ve bilgisayar ekranlarına bağımlı hale geldiler. Çocuklarımıza dini ve milli değerlerimizi anlatacak güzel bir alan inşa etmek istedik. Bu proje sayesinde gençlerimiz bastığı toprağın değerini bilsin istiyoruz. Ayrıca siyasi görüşü ne olursa olsun ihtiyacı olan çocuklara da burada diğer dersleri de ücretsiz kurs haline getireceğiz. Allah nasip ederse bu faaliyetlerimiz inşaat tamamlandıktan sonra yeni eğitim ve öğretim yılında tamamen başlayacak. Bütün sınavlara girişler için hazırlık kurslarımız başlayacak. Allah bize bu canı, bu nefesi verdiği sürece biz bu hizmetleri yerine getirebilmek için her şeyi yapacağız." ifadeleri kullandı.

ÖLEN ÜLKÜCÜLER UNUTULMADI

Daha önce Milliyetçi Hareket Partisi'ne hizmet eden ve aramızdan ayrılan büyüklerimizi ve ülkücü şehitlerimizi de unutmadık diyen Başkan Zorlu; "Biz parti binamızda tadilata başlarken en önemli projelerimizden birisi buydu. Bu davaya gönül vermiş herkesin ahde vefa duygusu çok ağır olması gerekiyor. Bizde parti binamızda başta ülkücü şehitlerimiz ve partimize hizmet etmiş büyüklerimizi unutmamak için bir köşe oluşturduk. Bir köşesinde ülkücü şehitlerimiz, diğer köşesinde de teşkilatımızın kurucularından bu davaya emeği geçen, zor şartlarda varlığını yokluğunu ortaya koyup ağır bedeller ödeyen ama bugün aramızdan ayrılan değerli büyüklerimiz var. Buradaki gayemiz unutulmasınlar, ahde vefa devam etsin istedik. En azından partimize gelenler görsün ve bir rahmet okusun, ruhlarına bir fatiha okusun istedik. Çok şükür bu da çok güzel oldu. Allah hepsinden binlerce kez razı olsun, mekanları cennet olsun, ruhları şad olsun." dedi.

Haber: Oğuz Eser

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)