NİĞDE EMLAK KONUTLARI'NDA BULUNAN 16 DÜKKAN SATILACAK

NİĞDE EMLAK KONUTLARI'NDA BULUNAN 16 DÜKKAN SATILACAK

ÖZEL HABER 31.05.2019, 19:02 12.06.2019, 11:43

 Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut’un Niğde’nin merkezinde hayata geçirdiği Niğde Emlak Konutları projesine ait 16 adet cadde dükkanı satışa sunuluyor. Yoğun talep nedeniyle açık artırma usulüyle ihalesi yapılacak olan dükkanlar, yatırımcılara büyük fırsat sağlayacak.

Yaşamın başladığı Niğde Emlak Konutları’nda şimdi de cadde dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor. Açık artırma 20 Haziran Perşembe günü Niğde Emlak Konutları satış ofisinde saat 11:00’da gerçekleşecek. Son başvuru tarihinin 19 Haziran Çarşamba günü saat 17:00 olduğu ihalede başvuru işlemleri Niğde Emlak Konutları satış ofisinden gerçekleşecek. Konutları yoğun ilgi gören projenin, işletmeye hazır dükkanları da merkezi konumu ve değeriyle yatırımcılarıyla buluşacak.

Niğde Emlak Konutları, şehir merkezi, devlet hastanesi, üniversite, terminal ve tren istasyonu gibi önemli noktaların merkezinde yer alıyor. 349 daire ve 16 mağazadan oluşan projede, yaşamın tüm olanakları ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde siz ve sevdikleriniz için tasarlandı. 7/24 güvenlik hizmeti, açık kapalı otoparkı, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sosyal alanları ve ferah peyzajıyla seçkin yaşamın tüm
olanakları Emlak Konut güvencesiyle sizleri bekliyor.

Yorumlar (0)