Fizik Hastanesinde Tıp Bayramı Kutlandı

Bor Ömer Halisdemir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Yücel, Bor Ömer Halisdemir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi doktorları ve Tüm sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

SAĞLIK 16.03.2018, 09:54 14.09.2018, 01:51
Fizik Hastanesinde Tıp Bayramı Kutlandı

Bor Ömer Halisdemir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi  Başhekimi Dr. Yılmaz Yücel, Bor Ömer Halisdemir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi doktorları ve Tüm sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Türkiye'de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen 14 Mart Tıp Bayramı  nedeniyle Bor Ömer Halisdemir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi  Başhekimliği tarafından düzenlenen program  çerçevesinde hastanede  görev yapan Doktor, Sağlık öğrencileri ve  Tüm hastane  çalışanlarının Tıp Bayramını Kutladı. Bor Ömer Halisdemir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi  toplantı salonunda düzenlenen programa Hastane Başhekimi Dr. Yılmaz Yücel’, Hastanenin eski hastane yöneticileri doktorlar ve tüm sağlık personeli katıldı. 

Hastane Başhekimi Dr. Yılmaz Yücel  “Hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızla bir araya gelerek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladık. Bu vesile ile Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm şehitlerimizi, görevi başında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını ve Çanakkale Savaşında Şehit olan Tıbbiye öğrencilerini rahmet ve şükranla anıyoruz. ‘diye konuştu.

 

 

 

 

 





 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)