Sağlık İl Müdürlüğünde Gerçekleri Aratmayan Tatbikat

Niğde sağlık İl Müdürlüğü ve Halk sağlığı müdürlüğünde yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

SAĞLIK 21.09.2017, 17:37 21.09.2017, 17:41
Sağlık İl Müdürlüğünde Gerçekleri Aratmayan Tatbikat

 Niğde sağlık İl Müdürlüğünde ve Halk Sağlığı Müdürlüğünde Yangın tatbikatı öncesi kurumda görev yapan personellere daha önce yangına karşı önleme konuları ile ilgili olarak yangın öncesinde, yangın esnasında ve sonrasında yapılması ve alınması gereken tedbirler, yangın çeşitleri, yangın söndürme usulleri ile yangın söndürme cihazlarının nasıl kullanılacağı ve en kısa zamanda Acil Durum Ekipleri ve İtfaiyeye nasıl ulaşılacağı ile ilgili Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürü tarafından  eğitim verildi.

 

Tatbikata, Şehir İtfaiyesi personeli, UMKE Personelleri, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Personelleri,187 DOĞALGAZ ve POLİS 155 Ekiplerinin katılımı ile birlikte her iki binanın ortak bahçe alanında olası yangın anında bina tahliyesi ve hasta kurtarma konulu yangın tatbikatı yapılıp, tatbikatın arkasından da personellere yangın söndürme tüplerinin kullanılması gösterildi.

 

 Acil durum ekiplerinin olaya anında müdahale etmesi ile yangın tatbikatı başarı ile tamamlanmıştır. Yangın tatbikatını kurumdan katılan personeller ile çevreden gelen vatandaşlar da ilgi ile izlemişlerdir.      

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)