Sağlıklı Tayfa Rafadan Tayfa Gösterisi Beğeni Topladı

Sağlıklı Tayfa Rafadan Tayfa Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamın Niğde Sağlık İl Müdürlüğünün organizesiyle "Sağlıklı Tayfa Rafadan Tayfa" müzikali, Niğde Ömer Halisdemir Meydanı’nda gerçekleştirildi.

SAĞLIK 01.06.2018, 22:56 01.06.2018, 22:56
Sağlıklı Tayfa Rafadan Tayfa Gösterisi Beğeni Topladı

Sağlıklı Tayfa Rafadan Tayfa Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamın Niğde Sağlık İl Müdürlüğünün organizesiyle "Sağlıklı Tayfa Rafadan Tayfa" müzikali, Niğde Ömer Halisdemir Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Sağlık Bakanlığı ve Niğde İl Sağlık Müdürlüğü organizesinde çocukların ve gençlerin sağlıklı yaşama teşvik edilmesi ve hareketli yaşama özendirilmesi amacıyla “Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa” müzikali, Niğde Ömer Halisdemir Meydanı’nda çocuklarla buluştu. 1,5 saat süren etkinlikte Rafadan Tayfa karakterleriyle bir araya gelen çocuklar, hem sağlıklı beslenme konusunda bilgiler aldı hem de anne babalarıyla birlikte eğlenceli dakikalar geçirdi.

Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında etkinliğe katılanlara toplumun sağlıklı beslenme ve hareketli yaşamın teşviki konularında bilgilendirme yapıldı.

Çocuk ve gençlere yönelik sağlıklı yaşamın teşviki konularında farkındalığın arttırılması amacıyla hazırlanan etkinliğe katılanlara ağız-diş sağlığı setleri, projeye ait şapka, balon ve broşürler dağıtıldı.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)