Ak Parti Çiftlik ve Altunhisar’da 6.Olağan Kongreleri Gerçekleştirildi

Ak Parti Niğde Teşkilatı, beldelerde yaptığı kongrelerden sonra ilçe kongrelerine başladı. İlk Kongre Çiftlik ilçesinde Cumartesi günü saat 11.00’da yapıldı. Altunhisar’daki Kongre ise aynı gün saat 13.00’da yapıldı.

SİYASET 30.10.2017, 11:09 30.10.2017, 11:12
Ak Parti Çiftlik ve Altunhisar’da 6.Olağan Kongreleri Gerçekleştirildi

Ak Parti Niğde Teşkilatı, beldelerde yaptığı kongrelerden sonra ilçe kongrelerine başladı. İlk Kongre Çiftlik ilçesinde Cumartesi günü saat 11.00’da yapıldı. Altunhisar’daki Kongre ise aynı gün saat 13.00’da yapıldı.

Kongrelere, Ak Parti İl Koordinatörü Fahrettin Poyraz, il Başkanı Mahmut Peşin, Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, İl Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Niğde Belediye Başkanı Rıfat Özkan, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir, Belediye Başkanları, Eski Milletvekili - İl Başkanları ve çok sayıda Ak Partili katıldı.

Ak Parti Çiftlik ve Altunhisar ilçelerinde yapılan kongrelerde salonlar tamamen dolarken, büyük bir coşku ve heyecan vardı.

Kongreler, İstiklal Marşı sonrası Divan Başkanlarının seçimiyle başladı. Çiftlikte Selim Gültekin, Altunhisar’da Sedat Çağlar Divan Başkanlığı yaptılar.

BİR MİHENK TAŞI OLACAĞIZ

Ak Parti Çiftlik İlçe Başkanı Cavat Temur; ‘’ 2001 yılında çıktığımız bu kutlu yolda 16. Yılımızı doldurduk. 16 yıl içerisinde hizmet veren çok sayıda kardeşimiz davamızın bayrağını taşıdı. Benden önce görev alan ve Ak Parti’nin ilçemize, ilimize, ülkemize hizmet etmesini sağlayan her kardeşimize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.  Rabbim 2.dönemi nasip etti. Bu dönem, edindiğimiz tecrübelerden yola çıkarak; Liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  2023,2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürümesinde bir mihenk taşı olacağız. Kongremizin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ diyerek, teşkilat olarak daha önceki yaptıkları faaliyetlerden ve bundan sonraki hedeflerinden bahsetti.

ÖNÜMÜZDE BÜYÜK BİR HEDEF VAR

Ak Parti Altunhisar İlçe Başkanı Şener Tosuner; ‘’ Bundan önce teşkilatlarımızda görev alan kardeşlerimizden bazıları belki yeni dönemde yönetimlerde yer alamayacak. Bu kesinlikle onları kenara attığımız anlamına gelmesin. Birlikte bu davanın hedeflerine ulaşmak için çalışacağız. Bazen bir nöbet değişimi olur, işte bugün bazı arkadaşlarımız için bir nöbet değişimi olacak. Önümüzde büyük bir hedef var. 50+1 . Bu hedefe ulaşmak için daha fazla çalışacak, tutmadık el bırakmayacağız’’ diyerek kongreye katılanlara teşekkür etti.

İlçelerde birer konuşma yapan il başkanı ve milletvekilleri önemli mesajlar verdi.

AK PARTİ, DEĞİŞİMİN TEMİNATIDIR

Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, Altunhisar ve Çiftlik kongrelerinde konuşurken yapılan hizmetlerden bahsetti ve şu mesajlara yer verdi;  ‘’ Sözlerimin başında bir teşekkürü,  14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimizin ilk aşamasından bugüne dek görev alan, teşkilatımızın başarısı için bilfiil çalışan tüm dava arkadaşlarıma olacak. Büyük fedakarlıklarla , üstlendikleri sorumluluğu yerine getiren ve bayrağın bu günlere gelmesinde emeği olanlara hassaten teşekkürlerimi iletiyorum. İnşallah bu bayrak yarışı bugünden sonra da devam edecek. Bu salondaki birlikteliğiniz işte dava inancını yüreğimizde taşıdığımızın ve davaya sahip çıktığımızın bir göstergesi. 

15 Temmuz'da olduğu gibi darbe yapıp canımıza kast ettiler, ne yaparlarsa yapsınlar biz bu yoldan dönmeyeceğimiz tüm dünyaya gösterdik. Yolumuzda, Allah'a can borcumuzdan, millete hizmet borcumuzdan başka kimseye eyvallahımız olmadığımızı tankların altına yatarak, kurşunlara göğüs gererek gösterdik. Biz bugün değil, ülkemizin yarınları için koşturan birer neferleriz. Yarın milletimizin karşısında boynumuz bükük durmaktansa, bugün içerideki ve dışarıdaki alçakların karşısında dimdik dikilir, kaderimiz neyse çekeriz dedik ve mücadelemizi bu azimle sürdürdük.

Allah hepinizden razı olsun.

Partimizi bugünlere getirmek için hedefimiz belliydi. Bunu başarmak için büyük emek verdiniz. Bu emeğinizi hiç kimse görmezden gelemez. Neydi hedefimiz!

Milletimiz istikrar istiyordu, milletimiz güven istiyordu, milletimiz huzur istiyordu. Milletimiz inancından kıyafetine, dininden meşrebine özgürlük istiyordu. Milletimiz hizmet istiyordu, yatırım istiyordu. Köy  yollarımıza bir bakın, bırakın yolları köylerimizin içi çamurdan geçilmezdi, yağmurda , karda adım atmakta zorluk yaşardık, şimdi parkelerle asfaltlarla döşenmiş köylerimizin içi. Artık köylerimiz bir şehir hizmetiyle karşı karşıya arkadaşlar. Çünkü biz laf değil icraat partisiyiz. Gücü sizden aldık, size bunları hizmet olarak veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz inşallah. 3 Kasım seçimlerinde partimiz yüzde 34 oy ile Meclis'te 365 milletvekilliği elde ettiğinde, milletimizin neredeyse tamamının rahatladığını, umutlandığını gördük. O günden bugüne milletimizin umudunu tazeleyerek seçimlere girdik. Geçtiğimiz 15 yılda Türkiye'nin gündemi değişmiştir, beklentileri değişmiştir, değişmeyen yegane şey, tüm bunları karşılayabilen tek partinin, AK Parti olduğunun gerçeğidir. AK Parti, demokrasinin teminatıdır. AK Parti, değişimin teminatıdır. AK Parti, reformun adresidir’’ diyerek önemli mesajlar verdi.

BU KUTLU DAVADA GÖREV OLMAK BİR ŞEREFTİR

Ak Parti Çiftlik ve Altunhisar İlçelerinde konuşan TBMM İdari Amiri Erdoğan Özegen, ‘’Bu kutlu davada görev olmak bir şereftir’’ diyerek konuşmasında şunları dile getirdi; ‘’2001 yılında Türkiye’nin makus talihini yenmek için, ihtilallerle ülkenin geleceğine kast edilmiş bir ülke devralmıştık. Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan erdemliler hareketini başlattı ve ülkemizi ihtişamlı geleceklere doğru taşıdı. Bu anlamda büyük emeği olan siz sevgili teşkilat mensuplarına da şükranlarımı sunuyorum. Hakkı tutup kaldırmada hep ön saflarda yer aldınız. Allah hepinizden razı olsun. Bugün bu davada yeni görev alacak arkadaşlarımızla 2071 hedefine doğru yol alacağız. Aldığınız bu kutlu görevde sizlere başarılar diliyorum. Çünkü bu davada bir nefer olmak büyük bir şereftir. Bu şerefe nail olmak ne mutludur. Bugün terazinin bir kefesine Ak Parti’nin icraatlarını koysak, diğer kefesine de ondan önceki 50 senenin icraatlarını koysak , Ak Parti’nin hizmetleri 50 yılın kat be kat üstündedir, mukayese bile edilemez. Bu hizmetler birilerini çok rahatsız ediyor. Güçlenen bir Türkiye’den rahatsızlık duyuyorlar. Ama kim ne yaparsa yapsın bizim bu davaya verdiğimiz hizmetlerin önüne Allah’ın izni ile hiç kimse geçemeyecek. Millet kendisine layık olan hizmetlere kavuşmanın bahtiyarlığını yaşıyor. Niğde’mizin büyün bölgesi bu hizmetlerden faydalanıyor. Eğitimden sulamaya, ulaşımdan sağlık hizmetlerine say say bitiremeyeceğimiz icraatlarımız oldu. Hepsi sizin için, bundan sonra artarak devam edecek bu hizmetler. İlçemizin 6.Olağan Kongresinin hayırlı olmasını diliyor, bu güne kadar görev almış bütün kardeşlerimize teşekkür ve tebrik ediyor, bundan sonra görev alacak kardeşlerimize bu kutlu davada Rabbim yar ve yardımcıları olsun diyorum’’ dilekleriyle konuşmasını tamamladı.

DÜNYANIN UMUDU OLAN BİR ÜLKEYİZ!

Ak Parti Niğde Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı  Alpaslan Kavaklıoğlu, ‘’siz ne güzel insanlarsınız ki, kutlu bir yola çıkarak ülkenin geleceğinin inşaasında rol alıyorsunuz’’ diyerek şu ifadelere yer verdi; ‘’Bugün gerçekleştirdiğimiz 6.Olağan Kongrelerimizle yeni bir heyecan yaşıyoruz. Ak Parti’ye yakışır kardeşlik ve beraberlik örneğini bu salonda görmemiz mümkün. Hamdolsun, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hizmet davasında görev üstleniyoruz. İnanın bizim yaptığımız birileri gibi sıradan bir siyaset değil. Bizler 16 yılda büyük hizmetler yaptık. Nerede bir mazlum varsa, sesini duyurmak isteyen varsa, kısacası dünyanın umudu olan bir ülke konumuna geldik. Bu kolay olmadı. Sizlerin gayretlerinin çok büyük payı var. Sizler bu davaya inandınız, sahip çıktınız, liderinize güç verdiniz, oda sizlerden aldığı güç ve Allah’ın yardımı ile ülkemizin bu günlere gelmesine vesile oldu. Sizlerden aldığı gücü milletine hizmet olarak sundu. İlçelerimizin eski halleri ile şimdiki halleri arasında öyle büyük uçurum var ki. Tarımsal anlamda, sağlıkta, eğitimde, sanayide…aklınıza ne gelirse büyük bir yol aldık hamdolsun. İnşallah 2019 seçimlerine daha gayretli çalışacak ve bu hizmetlerin devam etmesi için 50+1  hedefine ulaşacağız. Bunu başaracağımıza ben gönülden inanıyorum. Teşkilatımızda görev almış tüm kardeşlerimize teşekkür ediyor, yeni yönetim kadrosuna başarılar diliyorum. 6.olağan kongremiz ilçelerimiz ve ilimiz için hayırlara vesile olsun’’ dedi.

Görevine kısa zaman önce başlayan Niğde Belediye Başkanı Rıfat Özkan, 6.Olağan kongrelerin hayırlı olmasını dileyerek, teşkilatta görev alan yönetim kadrosuna başarı dileklerini iletti.

İl Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, teşkilata hayırlı olsun dileklerini iletirken, il Meclisi olarak ilçe köylerine yapılan hizmetlerden bahsetti.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından oylamaya geçildi. Altunhisar ve Çiftlik seçime tek liste ile gitti. Delegelerin oyları sonucunda Çiftlik’te Cavat Temur, Altunhisar’da Şener Tosuner güven tazeleyerek 6.Olağan Kongrede yeniden ilçe başkanı seçildiler.

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)