Ak Parti İlçe Başkan Adayları Belli Oldu

Ak Parti’de 7. Olağan kongre süreci devam ederken, Niğde’de ilçe başkanlıkları için adaylar belli oldu.

SİYASET 03.03.2020, 15:46 03.03.2020, 15:47
Ak Parti İlçe Başkan Adayları Belli Oldu

Ak Parti’de 7. Olağan kongre süreci devam ederken, Niğde’de ilçe başkanlıkları için adaylar belli oldu.

Ak Parti 7. Olağan Kongre sürecinde Niğde’de ilk kongre 7 Mart 2020 Cumartesi günü Altunhisar ilçesinde gerçekleştirilecek.

MEVCUT BAŞKANLARLA DEVAM

Ak Parti ilçelerde yapılacak kongreler öncesinde ilçe başkan adaylarını belirledi. Buna göre Bor, Altunhisar, Çiftlik ve Çamardı ilçelerinde mevcut ilçe başkanları ile yola devam kararı alınırken, Ulukışla ilçesinde ise ilçe başkan adayı için Göksel Akçam gösterildi.

Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, 4 ilçede mevcut ilçe başkanlarıyla yola devam edeceklerini belirterek; “Partimizin 7. Olağan Kongre sürecinde ilçe kongrelerimizi mart ayı içerisinde gerçekleştireceğiz. Partimiz genel merkezi ile yaptığımız istişareler sonucunda ilçelerimizde başkan adaylarımızı belirledik. Buna göre Bor ilçesinde mevcut başkanımız Mustafa Altunbaş, Altunhisar İlçesinde mevcut başkanımız Hakan Durukan, Çitlik İlçemizde Mevcut Başkanımız Cevat Temur, Çamardı İlçemizde mevcut başkanımız Yasin Kurudere ile yola devam kararı alırken, Ulukışla ilçemizde Göksel Akçam ilçe başkan adayı olarak belirlenmiştir” dedi.

İLK KONGRE ALTUNHİSAR’DA

Ak Parti 7. Olağan Kongre takviminde Niğde’de ilçe kongreleri Mart ayı içerisinde gerçekleştirilecek. İlk kongre 7 Mart 2020 Cumartesi günü Altunhisar ilçesinde, Altunhisar Spor Kompleksinde saat 10:00’ da gerçekleştirilecek.

Ak Parti Çiftlik İlçe Başkanlığı kongresi 8 Mart 2020 Pazar günü Çiftlik Öğretmen Evinde, Çamardı İlçe Kongresi 14 Mart 2020 Cumartesi günü saat 10:00’da Çamardı Öğretmen Evinde, Ulukışla İlçe Kongresi 15 Mart 2020 Pazar günü saat 10:00’da Ulukışla Halk Eğitim Merkezi Salonunda ve Bor İlçe Kongresi ise 21 Mart2020 Cumartesi günü Bor Belediyesi Halil Nuri Yurdakul Kültür merkezinde yapılacak.  Niğde Merkez ilçe kongresi ise 22 Mart 2020 Pazar günü Niğde Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

GÜÇLENMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Halka hizmet, hakka hizmet anlayışıyla 18 yıl önce kutlu yolculuğa çıkan Ak Parti’nin güçlü kadrolarını oluşturmak için 7. Olağan Kongre sürecinde ilçe kongrelerini gerçekleştireceklerini belirten Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, “İlçelerimizden başlamak üzere yeni kongre sürecimiz başladı. Mart ayı içerisinde ilçe kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Kongre süreçleriyle teşkilatlarımızın yenilenmesi ve tekrar aynı istikamette gönül birliği yapmak adına birlikte çalışmak için güçlendirmeye devam edeceğiz. İlçelerimizde kongrelerimizi tamamlanmasının sonrasında il kongremiz ve gelecek yıl ise büyük kongremizi gerçekleştirerek, AK Parti ailesini daha da büyütecek, saflarımızı hem genişletecek hem de yenileyerek sıkılaştıracağız. Ak davamızı daha da güçlü kılacağız. İnşallah 2023 seçimlerinde milletimizin karşısına, kurulduğu günkü heyecanı ile 22 yılı bulacak siyasi tecrübesiyle çıkacağız. Kendimizi sürekli yenileyerek, tazeleyerek maziden atiye kuruduğumuz bu köprüyü daha da güçlendireceğiz” dedi.

 

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)