AK Parti Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin ardından AK Parti'den Niğde milletvekili seçilen Yavuz Ergun ve Selim Gültekin içi Niğde Adliyesi’nde tören düzenlendi.

SİYASET 02.07.2018, 18:09 02.07.2018, 18:10
AK Parti Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin ardından AK Parti'den Niğde milletvekili seçilen Yavuz Ergun ve Selim Gültekin içi Niğde Adliyesi’nde tören düzenlendi.

Törende milletvekilleri, mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Osman Soydal'dan aldı. 
Törene Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, ilçe belediye başkanları, aileleri ve partililer de katıldı.

Niğde Ak Parti Milletvekilleri Yavuz Ergün, Selim Gültekin ve Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin Yeni Adliye Sarayında mazbata töreninde gazetecilere açıklamalarda bulundular.

Niğde Ak Parti 1. Sıra Milletvekili Yavuz Ergün; “ 24 Haziran seçimleri Ülkemiz için, ilimiz için ve Halkımız için hayırlı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızı yeni hükümet sisteminde yeni Devlet Başkanı olarak seçtiğimiz için ve Cumhurbaşkanımıza ve partimize verilen desteklerden dolayı tüm halkımıza teşekkür ederim. Bizler bu ülkenin değerlerini yüceltmek için mukaddes emanetlerine sahip çıkmak için hepimiz gece gündüz demeden bu iş ile mücadele edeceğiz. Bizler burada iki milletvekili olarak ilimizi temsil edeceğiz” dedi.

Tüm Niğde halkına verilen destekten dolayı teşekkür eden Ak Parti Milletvekili Selim Gültekin; “ yeni adliye binamızda ilk törenimizi gerçekleştirdik. İnşallah 5 yıl boyunca yeniliklerle dolu yeni bir Niğde yapmak için Sayın Milletvekilimiz Yavuz Ergün ile birlikte gece gündüz çalışacağız. Vakit Hizmet Vakti dedik ve yola çıktık Allah yardımcımız olsun” diye konuştu.

Türkiye’de 24 Haziran seçimleri büyük bir demokrasi şenliği içerisinde gerçekleştiğini belirten Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, “Biz Niğde’de Ak Parti teşkilatları olarak hedefe kilitlendik ve iki vekilimizi Türkiye ortalamasının üzerinde bir milletvekili oyuyla iki milletvekili seçtik. Yine Türkiye ortalamasının üzerinde yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin Başkanı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeni sistemin Cumhurbaşkanı olarak seçtik. Milletimiz iradesine sahip çıktı. 16 yıldır olduğu gibi istikrara, güvene sahip çıktı. Kavgayı ve yıkım ekibini reddetti.  Ben bugün Milletvekili mazbatasını alarak seçilen İki genç dinamik milletvekilimize başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)