AK PARTİ’DE SÖZ SAHİBİ YİNE BOR MU OLACAK?

Ak Parti’nin kurulduğu günden beri yapılan milletvekilliği seçimlerinde Niğde’nin siyasetine yön veren Bor’lu isimler bu seçimde de yine sıralamaya en üstten girmeye yakın gibi gözüküyor.

SİYASET 20.03.2023, 07:44
AK PARTİ’DE SÖZ SAHİBİ YİNE BOR MU OLACAK?

Ak Parti’nin kurulduğu günden beri yapılan milletvekilliği seçimlerinde Niğde’nin siyasetine yön veren Bor’lu isimler bu seçimde de yine sıralamaya en üstten girmeye yakın gibi. Ak Parti’de aday adaylığı süreci son sürat devam ederken, yapılan aday adaylığı başvurularında yine Bor’lu adaylar bir hayli güçlü gözüküyor. Geçtiğimiz dönemlerde Alpaslan Kavaklıoğlu ve Yavuz Ergun’u birinci sıra milletvekili adayı yapan Ak Parti de bu seçim döneminde adayların ve sıralamanın nasıl olacağı da merak konusu.

Ak Parti’de 28. Dönem milletvekilliği için Bor’dan mevcut Milletvekili Yavuz Ergun’un yanı sıra, Bor Belediyesi eski başkanı Sıtkı Erat, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün, Eczacı Ahmet Oğuz Cavlaz aday adaylığı başvurusu yapmış durumda. Aday adaylığı başvuru sürecinde Çarşamba gününe kadar Bor’dan yeni isimlerin başvuru yapacağı da bilgiler dahilinde.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (1)
Bozkurt 1 yıl önce
Bi zahmet pasif rolde oynayan ve Nigdelilerin hic tanımadığı Yavuz Ergun bi zahmet git artık hiç bir hayrın olmadı Niğdeye