Ak Parti’den Vefa Yemeği

AK Parti Niğde İl Başkanlığı tarafından, partinin kuruluşundan bu yana emeği geçenler için vefa yemeği düzenlendi.

SİYASET 06.02.2018, 09:00 06.02.2018, 09:02
Ak Parti’den Vefa Yemeği

AK Parti Niğde İl Başkanlığı tarafından, partinin kuruluşundan bu yana emeği geçenler için vefa yemeği düzenlendi.

AK Parti Niğde İl Başkanlığı tarafından Grand Otel’de düzenlenen Vefa Yemeğinde yüzlerce partili bir araya geldi.  Programa; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İl Başkanı Mahmut Peşin, Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, Belediye Başkanı Rifat Özkan, Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, ‘’Partimizin kuruluşundan bu yana görev almış teşkilat mensuplarımızla bugün aynı ortamda bulunmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum’’ diyerek şu ifadelere yer verdi.

‘’ 2001 yılında kurulan kutlu harekette yer alan, bugüne kadar çeşitli kademelerde görev almış çok kıymetli kardeşlerimiz bugün aramızda. Partinin kuruluş aşamasında, henüz kimsenin katılmadığı dönemde, elini taşın altına koyan, davanın büyümesi için gecesini gündüzüne katarak çalışan, davanın tohumlarının atılmasında, filizlerinin yeşermesinde, güçlü bir çınar olmasında en büyük katkıyı sağlayan; milletvekillerimize, il, ilçe, belde başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, il genel meclisi üyelerimize, gençlik ve kadın kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, sandık müşahitlerimize ve tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.

Ülkemiz bugün, her zamankinden çok daha birlik ve beraber olmaya ihtiyaç duymaktadır. 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından, bugün sınırlarımızda büyük tehdit oluşturan terör örgütü mensuplarından kurtulmak için mücadele vermektedir. Sadece PKK/PYD değil, onların arkasındaki güçlerle savaş halindedir. Bu mücadeleyi verirken şehitler veriyoruz. Gazilerimiz oluyor. Allah’tan rahmet diliyorum tüm şehitlerimize. Gazilerimize acil şifalar diliyorum.

O yüzden, sen ben kaygısı gütmeden, bir ve beraber olmak, bu davanın güçlenmesi için mücadele etmek zorundayız. Türkiye’nin 2023-2071 gibi hedeflerine ulaşması kolay olmayacaktır. Bizlere büyük görevler düşüyor. Bugüne kadar görev alarak bayrak yarışında mücadele eden kardeşlerimizden görevi devralarak, sorumluluğumuzun ne kadar ciddi olduğunun farkındayız. Bugün yeniden bir heyecan katmak için bir aradayız. ‘’ dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz konuşmasında; ‘’ AK Parti, yolu da kaderi de ülkemizle ve milletimizle bütünleşmiş bir partidir. Türkiye’nin demokrasisi, ekonomisi, kalkınması, güvenliği için gayret eden, ter döken fedakarlık yapan herkese buradan teşekkür ediyorum. Her birinizin çok büyük emeği var. Ak Parti’de eski yöneticiler, eski teşkilat diye bir şey yok. Nöbet değişimi var. Dün başka yerde , bugün başka bir yerde göreve hazır olan kişileriz bizler. Çünkü amacımız hizmet ve ülkenin geleceği. Bu gün bu muhteşem kalabalık işte bunun göstergesi. Birlik ve beraberliği sağladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; ‘’ Ak Partili olmanın göstergesi işte bugün bu salonda bir amaç uğruna toplanmaktır. Ülkenin geleceği için gayret etmiş, 2001 yılından bu yana teşkilatlarda emek sarf etmiş arkadaşlarımızla  güzel bir atmosferde birlikteyiz.  Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman vefalı olmaktan, ahde vefadan bahsederek ne kadar vefalı olduğunu her fırsatta gösterir. Herkes bilir ki vefa demek Recep Tayyip Erdoğan demektir. Bu nedenle AK kadroların en önemli özelliği bir birlerine vefalı olmalıdır. Bugün bunu hep birlikte gösterdik. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun’’ dedi.

Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen; ‘’ AK Parti, yolu da kaderi de ülkemizle ve milletimizle bütünleşmiş bir partidir. Türkiye’nin demokrasisi, ekonomisi, kalkınması, güvenliği için gayret eden, ter döken fedakarlık yapan herkese buradan teşekkür ediyorum. Erdemliler hareketini başlatan ve bugüne gelmesinde emeği tüm kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Daha yürüyecek çok yolumuz var. Sen ben kaygısı gütmeden, bu yolu birlikte aşacak, Ak Parti’nin hedeflerine ulaştıracağız’’ dedi.

Vefa Yemeği programında, daha önce görev yapan İl Başkanları, Merkez İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarına teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)