Altunbaş: Yatırımlar Devam Edecek

Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, göreve geldikleri günden bu yana sürekli Bor için çalıştıklarını söyledi.

SİYASET 23.01.2018, 11:00 23.01.2018, 11:01
Altunbaş: Yatırımlar Devam Edecek
Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, göreve geldikleri günden bu yana sürekli Bor için çalıştıklarını söyledi. 
Göreve geldiği günden bu güne kadar sürekli vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini dinleyen Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, gazetemiz muhabiri Muharrem Temel'e önemli açıklamalarda bulundu. 
BOR İÇİN HİZMET EDİYORUZ
İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, "Göreve geldikten sonra Bor'lu vatandaşlarımızın bazı isteklerini gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızdan bize gelen talepleri değerlendirerek milletvekillerimizle görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Bizler Bor için en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ak Parti Bor İlçe Başkanlığı olarak vatandaşlarımızı hizmetler konusunda ne kadar rahatlatırız, ne kadar daha iyi hizmet verebiliriz diye gayret ediyoruz" dedi.
KASABA, KÖY DEMEDEN VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞUYORUZ
Sadece ilçe genelinde değil Bor'a bağlı kasaba, köy gibi yerlerde de ziyaretlerini sürdürdüklerini söyleyen Altunbaş, "Ak Parti Bor İlçe yönetimi olarak sürekli vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Parkta, pazarda, kahvehanelerde vatandaşlarımızla görüşüp onların istek, öneri ve şikayetlerini dinliyoruz. Bu sayede vatandanşlarımızın derdine, tasasına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Ayrıca, her fırsatta ilçemize bağlı kasaba ve köylerde vatandaşlarımızla buluşup istişarelerde bulunuyoruz. İlçe yönetimimizle birlikte vatandaşlarımızı dinleyip sorunlarına çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Yaptığımız istişareler sonucunda hükümetimizin bugüne kadar yaptığı ve yapacağı hizmetlerden bahsederek vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz." diye konuştu. 
YATIRIMLAR DEVAM EDECEK
Geçtiğimiz hafta Niğde'ye gelen Başbakan Binali Yıldırım'ın bazı müjdeler verdiğini hatırlatan Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, yatırımların devam edeceğini belirtti. Altunbaş, "Partimizin Niğde İl Kongresine Başbakanımız Binali Yıldırım katılarak bizleri onurlandırdı. Gerçekleştirdiğimiz kongrede Başkbanımız Niğdeli vatandaşlarımıza bazı müjdeler verdi. Havaalanı, hızlı tren gibi çok önemli yatırımların Niğde'ye ve Bor'a kazandırılacağını belirtti. Bu yatırımların ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz. Ak Parti Hükümeti göreve geldiği günden bugüne kadar ilimizde bir çok önemli yatırıma imza attı ve atmaya da devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." diyerek sözlerini noktaladı. 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)