Baran Çalışmalara Devam Ediyor

AK Parti Bor belediye başkan adayı Serkan Baran Bor halkıyla buluşmaya, dertleri, sorunları dinlemeye, kendini ve projelerini tanıtmaya hız kesmeden devam ediyor.

SİYASET 04.03.2019, 17:59 04.03.2019, 18:04
Baran Çalışmalara Devam Ediyor

AK Parti Bor belediye başkan adayı Serkan Baran Bor halkıyla buluşmaya, dertleri, sorunları dinlemeye, kendini ve projelerini tanıtmaya hız kesmeden devam ediyor.

Serkan Baran yaptığı açıklamada “ Adaylık sürecimizin başlangıcından bu yana hemşerilerimle bir araya gelmeye, dertleri dinlemeye, projeler üretmeye devam ediyoruz. Her akşam devam eden toplantılarımızda fotoğraf çekimi ve sosyal medya paylaşımı yapmıyoruz. Çünkü bizim toplantılarımıza her görüşten hemşerimiz davetlidir. Biz kendimizi ve projelerimizi kendi partilimizden ziyade, her görüşten insanımıza aktarma çabası içerisindeyiz. Kimseyi ifşa etme, eşiyle dostuyla kötü etme niyetimiz yok.”

AK Parti Bor belediye başkan adayı Serkan Baran konuşmasına şöyle devam etti “adaylık sürecimizin başında başlatmış olduğumuz ev toplantılarından aldığımız olumlu izlenimi gördükten sonra nasıl daha fazla hemşerimize ulaşırız kendimizi, projelerimizi aktarırız ve onların gönlüne gireriz onun çabası içerisine girdik. Ev toplantılarımızı mini birer miting havasında geçen daha geniş kapsamlı mahalle toplantılarına çevirmeyi uygun gördük. Şimdiye kadar bize evlerini açan çok değerli hemşerilerimden Allah razı olsun. Biz bundan böyle mümkün olduğunca toplu kullanım alanlarını tercih ederek çok daha fazla kitleye kendimizi tanıtmak hedefindeyiz. Bazı site sosyal tesisleri ve düğün salonlarında başlatmış olduğumuz bu uygulama ciddi katılımlarla değerli hemşerilerimi memnun etmektedir. Gelen gelmeyen tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Biz bu yola kimseyi ayırt etmeden gönüllere girmek, memleketimize olan borcumuzu ödemek, hayalimizdeki Bor’u inşa etmek niyetiyle çıktık. Allah bizi çıktığımız bu yolda sizlere mahcup etmesin.”

Ayrıca Serkan Baran konuşmasının sonunda vatandaşlara şu şekilde seslendi “Bundan böyle yapacağımız mahalle toplantılarımız konusunda, buradan çok değerli hemşerilerimize çağrıda bulunmak istiyorum. Demokratik, saygı çerçevesinde, birbirimizi kırmadan, aklıselim bir seçim geçirme hedefindeyiz. Hemşerilerim verecekleri kararı da aynı şekilde aklıselim hareket ederek tüm adayları ve projelerini dinleyerek, tanıyarak vermelerini temenni ediyorum. Bu bir nevi Bor’un kaderini önümüzdeki 5 yıllık süreçte belirleyecek bir vebal. Tüm kıymetli hemşerilerimden ricam bizleri dinlemeleri, tanımaları, projelerimizi anlamalarıdır. Bunun için herkes, hiçbir ayrım gözetmeksizin mahalle toplantılarımıza davetlidir.”








Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)