CHP İl Başkanı Erhan Adem Milletvekili Adayı Oluyor

Cumhuriyet Halk Partisi İl yönetimi toplantısında Milletvekili Aday Adayı başvurusu yapacağından dolayı İl Başkanı Erhan Adem görevinden istifa etti.

SİYASET 27.04.2018, 17:55 27.04.2018, 17:56
CHP İl Başkanı Erhan Adem Milletvekili Adayı Oluyor

Cumhuriyet Halk Partisi İl yönetimi toplantısında Milletvekili Aday Adayı başvurusu yapacağından dolayı İl Başkanı Erhan Adem görevinden istifa etti.

 Yönetim kurulunda alınan karar ile mevcut yönetiminde CHP İl teşkilatından sorumlu Gülsüm Tunçkanat İl başkanı olarak görev yapacak.

Adem istifasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Adem  paylaşımında, “24 Haziranda Ülkemde hukukun yeniden tesis edilmesi, barışın, huzurun ve güven ortamının yeniden sağlanması, özgürlükler üzerindeki baskının kalkması, gazetelerin havuzdan çıkması, beraber yaşadığımız insanlar arasındaki kutuplaşmanın bitmesi, çocuklarımızın gerçekten eğitim alması, kısaca yaşanabilir bir Türkiye için Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Başkanlığı’ndan, milletvekili aday adaylığı süreci başladığı için istifa etmiş bulunuyorum. Bana bu görevi layık gören ve destek olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Atatürk’ün bize emanet etmiş olduğu laik demokratik hukuk devletini korumak görevimizdir” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)