CHP Merkez ilçe Kadın kolları Başkanı Kızıltan Seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe Kadın kolları Başkanlığı seçimi geçtiğimiz gün Parti binasında gerçekleştirildi. Parti binasında gerçekleştirilen merkez ilçe Kadın kolları başkanlığına Şeniz Güler ile Ayşe Kızıltan yarıştı.

SİYASET 10.01.2018, 09:48 10.01.2018, 09:48
CHP Merkez ilçe Kadın kolları Başkanı Kızıltan Seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe Kadın kolları Başkanlığı seçimi geçtiğimiz gün Parti binasında gerçekleştirildi. Parti binasında gerçekleştirilen merkez ilçe Kadın kolları başkanlığına Şeniz Güler ile Ayşe Kızıltan yarıştı. Yapılan seçimde 109 üye oy kullanırken mevcut Başkan Şeniz Güler 89 oy alırken Ayşe Kızıltan 98 oy alarak CHP merkez ilçe Kadın Kolları başkanlığına seçildi.

Parti binasında gerçekleştirilen CHP merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimlerine CHP İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, Gençlik kolları Başkanı Ozan Sakarya ile partililer katıldı.

Yapılan seçim sonrası konuşan CHP Merkez ilçe kadın kolları yeni Başkanı Ayşe Kızıltan, Niğde sizlerle gurur duyuyorum. Geldiğimiz günden bu yana kadınların seçimlere kattığı katkı çok büyük. 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde kadınlar olarak Niğde genelinde girilmedik ev sıkılmadık el bırakmayarak partimizi iktidara taşımak için gece gündüz çalışacağız. Bu süre zarfında sizlerin çok büyük katkısını bekliyoruz. Yerel seçimler bizim için çok önemli. Şimdiye kadar yerel seçimlerde Niğde tabanımızın birçoğu seçimlerde başka partilere oy verdi. Önümüzdeki yerel seçimde kesinlikle adayımızı çıkaracağız ve kazanması noktasında çalışacağız. Burada da en büyük görev bayanlara düştü. Önümüzdeki süreç sizin süreciniz olacak” dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)