Çocukluğunun Geçtiği Belediyeye Başkan Oldu

20 yıl önce Babası Yahya Baran’ın bıraktığı ve çocukluğunun geçtiği belediyeye 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini kazanarak Bor Belediye Başkanı seçilen Serkan Baran, Bunun kendisi için gurur verici bir şey olduğu ve ilçeye güzel hizmetler etmek için gece gündüz çalışacağını söyledi.

SİYASET 22.04.2019, 18:25 22.04.2019, 18:27
Çocukluğunun Geçtiği Belediyeye Başkan Oldu

20 yıl önce Babası Yahya Baran’ın bıraktığı ve çocukluğunun geçtiği belediyeye 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini kazanarak Bor Belediye Başkanı seçilen Serkan Baran,  Bunun kendisi için gurur verici bir şey olduğu ve ilçeye güzel hizmetler etmek için gece gündüz çalışacağını söyledi.

31 Mart mahalli idareler seçiminin ardından Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Yeni belediye binamızın biraz eksikleri var onlarda tamamlandığı takdirde yaklaşık dört ay içerisinde yeni Bor Belediyemize taşınarak halkımıza en iyi hizmeti vermeye yeni binamızda devam edeceğiz” dedi.

Babasının 20 yıl önce bıraktığı Belediye Başkanlığına seçilen Baran, “ Babamın 20 yıl önce bıraktığı belediye başkanlığına seçilmem benim için bir gurur verici. Babamın belediye başkanlığında ben 10 yaşlarındaydım. Yani şöyle söyleye bilirim benim çocukluğum ve gençliğim bu belediye binasında geçti. O zamanlar babamın yanına gelir giderdim. O zamanlar hiç aklımdan geçmiyordu bir gün buraya bende belediye başkanı olacağım diye. Ama nasip kısmetmiş babamın 10 yıl boyunca Belediye Başkanı olarak hizmet ettiği Belediyeye bende aradan 20 yıl sonra belediye başkanı seçildim. Mazbatamı aldım ve ilk gün görevime başlarken babamın elini öperek başladım. Şimdi ise babamın o zamanlar yaptığı hizmetlerin aynısı bizlerde yapacağız inşallah. Babam zamanında ilçenin alt yapısı yapılmıştı şimdi biz yenileyeceğiz. Bor terminali babam zamanında yapılmıştı şimdi modern bir terminal yaparak ilçemizin hizmetine sunacağız. Yani bunlar gibi birçok projeye baktığımda babamın zamanında yaptığı hizmetlerle örtüşüyor. Ben belediye başkanı seçilmeden önce bir şey demiştim oda, benim yanıma vatandaşlarımız teşekkür etmeye ,işlerinin görüldüğünü söylemeye gelsinler diye. Şimdi vatandaşlarımız artık işlerini rahatça görüyor ve bizlere teşekkür etmeye geliyor. Ayrıca başkanlık kapımız her daim bütün vatandaşlarımıza açık olacaktır. Siyasi görüşü ne olursa olsun bizim kapımız herkese açıktır” diye konuştu.

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)