Ergun: Kongrede Aday Olmayacağım

Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun ilçe başkanlığına tekrar aday olmayacağını açıkladı.

SİYASET 07.10.2017, 16:33 17.08.2018, 05:42
Ergun: Kongrede Aday Olmayacağım
Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun ilçe başkanlığına tekrar aday olmayacağını açıkladı.

Haber: Borunsesi.com
Uzun süredir ilçe Başkanlığını başarıyla yürüten Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun, ilçe kongresinde yeni yüzlere yer açmak amacıyla İlçe Başkanlığına aday olmayacağını belirtti. 
Ergun, yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "2008 yılı Aralık ayından bu yana Ak Parti Bor İlçe Başkanlığı görevini yütürmekteyim.Memleketim,teşkilatım ve hemşerilerime hizmet edebilmek için bu davada görev aldım.Bu sorumluluk bilinci ile yaklaşık 9 yıldır başkanlık görevimi yerine getirmeye gayret ettim.
Geçen bu süre zarfında 3 genel seçim,2 yerel seçim,2 refrandum ve 1 Cumhurbaşkanlığı seçimini geçirdik.Halkımızın desteği ile hepsinden büyük başarılar elde ederek oylarımızı Türkiye ortalamasının üzerine çıkardık. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan ilçe kongresinde yeni arkadaşlara yer açmak amacıyla İlçe Başkanlığına aday olmayacağım. 
Görev yaptığım süre boyunca destekelrini esirgemeyen başta Eşim ve Ailem olmak üzere Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Başbakanımıza,İlçe ve Belde yönetim kurulu üyelerimize,Kadın ve Gençlik kollarından görev alan tüm çalışma arkadaşlarımıza ve teşkilatımızın her kademesinde yer alan teşkilat mensuplarımıza ve tüm Bor halkına teşekkür ediyor,şükranlarımı sunuyorum" diyerek sözlerini noktaladı.
 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)