Gültekin'den 18 Mart mesajı

AK Parti Niğde Milletvekili Ecz. Selim Gültekin 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

SİYASET 17.03.2021, 14:24 17.03.2021, 14:28
Gültekin'den 18 Mart mesajı


AK Parti Niğde Milletvekili Ecz. Selim Gültekin 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çanakkale şehitlerimizin torunları olarak istiklalimizden ve istikbalimizden hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz diyen Milletvekili Gültekin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü, her daim aziz milletimizin gönlünde yer alan şehitlerimizi yâd etmek açısından önemli bir gündür. Vatanımız için canlarını seve seve veren şehitlerimiz, emsalsiz özverileriyle, milletimizin manevi değerlerinin, birlik ve beraberliğinin ne kadar sağlam ve güçlü olduğunu tarih boyunca kanıtlamışlardır. Uğrunda atalarımızın büyük bedeller ödediği aziz vatanımız, şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere kutsal bir emanetidir. Canı pahasına mücadele ederek bu toprakları vatan yapan kahramanlarımız, ebedi varlığımızın teminatı olmuşlardır.

Çanakkale Zaferi'miz, büyük imkânsızlıklara rağmen milletin bağımsızlığını, vatanını, inancını korumak uğruna yapabilecekleri fedakârlıkları gözler önüne seren şanlı bir destanımızdır diyen Milletvekili Gültekin: “Çanakkale ruhu, milletimizin inancı, azmi ve kararlılığıyla hiçbir engel tanımayacağının, istiklali ve istikbali uğruna birlik ve beraberlik içinde her şartta zafere ulaşacağının müjdecisidir. Aziz milletimiz, dünyaya 'Çanakkale geçilmez.' dedirten atalarımızdan bizlere kalan mirastan ilham ve kuvvet alarak, her daim ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne yükseltme gayreti içinde olacaktır. Bugün de vatanımız üzerinde oynanmak istenen oyunlara, milletimize yönelik hain planlara kararlılıkla karşı çıkıyor, tüm vatandaşlarımızla omuz omuza Büyük ve Güçlü Türkiye inşası için yılmadan çalışıyoruz. Şerefle ve onurla yazdığımız şanlı tarihimize ilelebet sahip çıkacak, kahramanlık ve fedakârlık timsali şehitlerimizin bize bıraktığı mirası, vatanına, birlik ve beraberliğine sonsuza kadar sahip çıkacak olan yeni nesillere emanet edeceğiz.  ” İfadelerini kullandı.
Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’mizin 106 yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü'nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun." dedi. 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)