Gültekinden Teknopark’a Ziyaret

Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs alanında bulunan Niğde Teknopark'ı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

SİYASET 22.01.2020, 15:33 22.01.2020, 15:34
Gültekinden Teknopark’a Ziyaret

Ak Parti Niğde  Milletvekili Selim Gültekin, Niğde  Ömer Halisdemir  Üniversitesi Kampüs alanında   bulunan Niğde Teknopark'ı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Niğde Ak parti Niğde  Milletvekili selim Gültekin  İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ile birlikte Niğde  Ömer Halisdemir  Üniversitesi rektörü Muhsin  Kar’ı ziyaret etmelerinin  ardından Niğde Teknopark'ı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alırken öğrenciler ile de görüştüler.

Ziyaretler ,ile ilgili açıklamada bulunan Niğde Ak parti Niğde  Milletvekili Selim Gültekin  ‘‘Ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda; üniversite-sanayi işbirliğini sağlayarak katma değerli ürünlerin, yerli ve milli imkanlarla üretilmesi için çalışan, öncülük eden, başarılı çalışmaları yürüten, teknoparklar performans sıralamasında iyi bir ivme yakalayan Nİğde Teknopark'ı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Ülkemizin her alanında yerli ve milli teknolojimizin geliştirilmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.’’ dedi

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)