Gürbüz, CHP Ölmüştür dedi, Tabutla Eylem Yaptı

Niğde’de Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatı’nda yıllardır aynı yöneticilerin olduğu ve bu yöneticilerin kendi siyasi menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini iddia eden Fazlı Gürbüz tabutla eylem yaptı.

SİYASET 19.12.2019, 16:55 17.01.2020, 12:12
Gürbüz, CHP Ölmüştür dedi,  Tabutla Eylem Yaptı

Niğde’de Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatı’nda yıllardır aynı yöneticilerin olduğu ve bu yöneticilerin kendi siyasi menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini iddia eden Fazlı Gürbüz tabutla eylem yaptı.
Eylem sırasında bir basın açıklaması da yapan Gürbüz, “1998-2019 tarihleri arasında 21 yıllık üyesi olduğum partimden istifa ettim. Ancak üyeliğimin silinmiş olması, partili olmadığım veya hasım olduğumun göstergesi değildir. Şuan 40 yaşındayım 30 yıl önce partinin sahnesinde kimler var ise yine aynı kişilerdir, değişmemiştir partinin yaş ortalaması 70’dir. Şuan burada toplanmamıza vesile olan partimizin Niğde’de vefat edip ölmesidir. Son 30 yılda belirli başlı yöneticilerin, sistematik şekilde kin ve intikam duygusuna varan yaklaşımları neticesinde, tükenmişlik sendromu sonucu daha fazla dayanamamıştır. Bu yaş ortalaması 70 dediğim yeni ve eski hali hazırda bulunan yönetimdeki kişiler resmen partiyi aile şirketi haline getirip, babalarının malı gibi çöreklenip sahiplenmişlerdir” dedi.

“Bizler Maho Ağa, Sizler Marabasınız Dediler”

Tabutla eylemi gerçekleştiren Fazlı Gürbüz açıklamasından bazı başlıklar ise şu şekilde; “Birde kendileri yetmezmiş gibi bazıları hala üst düzey aktif görevde iken birde evlatlarını çıkarmışlardır. Bunun en bariz örneği 31 Mart yerel seçimlerinde biri kızını, diğeri oğlunu belediye başkan adayı göstermiştir. Parti merkezi adayı başkasına verince bu defa 1 sıra kontenjan adayı ve 1 sıra belediye meclis üyesi adayı yapmışlardır. Nüfuzlarını kötüye kullanarak, bu parti ve seçimlerinde bizler Maho Ağa sizler marabasınız demek değil midir? Bu kişiler partinin, seçmenin umutlarını, heyecanlarını ve heveslerini yedi bitirdi. Ne bitmek tükenmek bilmeyen koltuk sevdaları ve hırsları varmış anlamak mümkün değil!” dedi.

Parti 3 Kat Geriye Gitti

Gürbüz partisinin Niğde’de geçmişte 2 sırada yer aldığını ancak son seçimler neticesinde 4 parti konumuna geldiğini söyledi. Gürbüz, aynı şahısların 1999 seçimlerinde var olduklarını söyleyerek, “Rakamlarla örnek vermek gerekirse 1994’te il nüfusu 55 bin aldığımız oy 9 bin, yıl 2019 il nüfüsü 160 bin ve alınan oy 10 bindir. Nüfusun 3 kat arttığı ilde matematiksel hesapla parti tam 3 katı geriye gitmiştir” dedi. Açıklamasının ardından Fazlı Gürbüz ve yanında yer alan bazı vatandaşlar tabutu omuzlayarak basın mensuplarına görsel sundu ve ardından kalabalık dağıldı.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)