KADRİYE İRİ YENİDEN İLÇE BAŞKANI!

İYİ Parti Bor İlçe Başkanı Kadriye İri güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçildi.

SİYASET 07.11.2022, 17:28
KADRİYE İRİ YENİDEN İLÇE BAŞKANI!

İYİ Parti Bor İlçe Başkanı Kadriye İri güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçildi. İYİ Parti Bor İlçe Olağan Kongresinde kullanılan oyların tamamını alarak yeniden başkan seçilen Kadriye İri, kendisini destekleyenlere teşekkür ederek ülke gündemini değerlendiren İri Genel Başkan Meral Akşener’i örnek gösterdi ve gece gündüz çalışmak gerektiğini söyledi.
Kadriye İri yaptığı konuşmada; 'Önümüzdeki seçimler 85 Milyon insanın Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ayarlarına dönmesi, 100 yıl önce kurulan bu Cumhuriyetin kurulduğu günkü gibi sağlam temeller üzerine oturtulması, fakirleşen milletimizin fakirlikten kurtarılması ve haksızlığa, yoksulluğa mahkum edilen milletimizin bu haksızlıkları ve yolsuzlukların yok edilmesi için kurulacak olan Türk Milleti’nin iktidarına bir nebze katkı sağlamak için koşturmalarımızı, çalışmalarımızı ve çabalarımızı gösteriyoruz. Kadınlarımızın bu salonları doldurması bana büyük cesaret veriyor. Öncelikle onları tebrik ediyorum. Allah onlardan razı olsun.”
“Biz bir aileyiz. Bu ailenin lideri Meral Akşener’dir. Meral Akşener günde 6 saat uyuyor, 19 – 20 saat gecesini gündüzüne katarak hiç durmadan yorulmadan mücadele veriyor dedi. 
Çalışmadan, yorulmadan, emek harcamadan yemek olmayacağı gibi siyasette de çalışmadan, oturduğunuz yerden işlerinizden boş kalan zamanlarınızı siyasette geçirerek başarının gelmesi mümkün değildir. Günümüzde siyaset dijital ortamda ve başka türlü işleyiş içinde. Siyaset sabahtan kurumsal bir şekilde başlıyor, gecenin ilerleyen saatlerine kadar siyasetle ilgili sorumluluğumuz devam ediyor.' dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)