Kılavuz'dan Yunan Vekile ve Kudüs İşgaline Sert Tepki

MHP’den Mersin Milletvekili seçilen Niğdeli Olcay Kılavuz, Avrupa Parlamentosu Genel Kurulunda (AP) Türk bayrağını yırtan ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos'a ve Kudüs’ün işgaline karşı sert tepki gösterdi.

SİYASET 31.01.2020, 16:58 31.01.2020, 17:00
Kılavuz'dan Yunan Vekile ve Kudüs İşgaline Sert Tepki

MHP’den  Mersin Milletvekili seçilen Niğdeli Olcay Kılavuz, Avrupa Parlamentosu Genel Kurulunda (AP) Türk bayrağını yırtan ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos'a ve Kudüs’ün işgaline karşı sert tepki gösterdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde konuşan Milletvekili Olcay Kılavuz, Avrupa Parlamentosu'nda Yunan milletvekili Ioannis Lagos'ın Yunan Adaları'ndaki göçmenlerin durumuna ilişkin oturumda, Türk Bayrağı'nı yırtmasına tepki göstererek yaptığı konuşmada şunları söyledi; ‘‘Avrupa parlamentosu genel kurulunda teröristten farksız Yunan Milletvekilinin Türk Bayrağına yönelik aşağılıkça ve alçakça  hareketini lanetliyorum. Tarih bayrağımıza uzanan ellerin kırıldığının, denize dökülenlerin ne olduğunun en yakın şahididir. Bayrağımıza uzanan Türk düşmanlarına her alanda hak ettiği cevabı verecek vatan evlatları her zaman mevcuttur.’’ dedi.

KUDÜS MÜSLÜMANLARIN MİRACIDIR

Ayrıca Kudüs İslam’ın ilk kıblesi, Müslümanların mabedi, türkün gönül coğrafyasının mahzun şehridir. Kudüs dinmeyen acımız, kapanmayan yaramız ve göz yaşımızdır. ABD ve İsrail iş birliği ile ortaya konulmak istenen işgal planını orta doğuyu ve Filistin’i kana bulayanların zorbalık, hukuksuzluk ve dayatmasını hiçbir suretle kabul etmeyeceğiz. Kudüs Müslümanların miracıdır. Kudüs’ün sahibi yüce Allah’tır.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)