MHP'de İl Başkanlığı Kongresi Gerçekleştirildi

MHP Niğde İl Teşkilatı 13. Olağan Kongresi Niğde Belediyesi Hüdavend Hatun parkında gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Cumali İnce güven tazeledi.

SİYASET 29.09.2020, 11:48 29.09.2020, 13:10
MHP'de İl Başkanlığı Kongresi Gerçekleştirildi



MHP Niğde İl Teşkilatı 13. Olağan Kongresi Niğde Belediyesi Hüdavend Hatun parkında gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Cumali İnce güven tazeledi.

Kongrede divan başkanlığına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, divan üyeliklerine Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Aksaray MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, MHP Niğde Belediye Meclis Üyesi Aldonat Atlı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Fahri Ertul, yönetti.

Kongre Saygı Duruşu Ve İstiklal marşının okunmasının ardından 2018-2020 yılı arasında yapılan faaliyet raporlarının ve gider raporlarını okunmasıyla devam etti. Kongrede koronavirüs salgını nedeniyle maske mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi konusunda Divan Başkanı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, katılımcıları zaman zaman uyarılarda bulundu.

Cumali İnce başkanlığındaki tek listeyle gidilen kongrede geçerli oyların tamamını alan İnce, yeniden MHP Niğde İl Başkanlığına seçildi. İnce, yaptığı konuşmada, MHP Büyük Kurultayı’nın 14 Mart 2021’de yapılacağını anımsattı.

Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye düşmanları için aşılması imkansız bir engel olduğunu belirten İnce, “Milliyetçi Hareket Partisi 51 yıllık merhum Başbuğum Alpaslan Türkeş’ten, Genel başkanım Devlet Bahçeliye milli bir çizgidir. Siyasi partilerin var oluşu millete hizmet, devletin bekası ve vatanın bölünmez bütünlüğüdür. Bunlar olmazsa siyasi partilerin varlık nedenleri de ortadan kalkar. Önce ülkem sonra partim. İşte bu noktada Milliyetçi Hareket Partisinin farkı ortaya çıkıyor. Ülkesinin varlığını siyaset pazarında satışa çıkarmayan Milliyetçi Hareket Partisi 51 yıldır varlığını sürdürüyor. Bu ülke ve vatan bizimdir. Cumhuriyet tarihinin en tehlikeli günlerini yaşıyor. İçeriden ve dışarıdan Türk varlığına kast eden tüm güçler bütün güçleri ile saldırıyorlar. Böyle bir dönemde Milliyetçi Hareket Partisinin söylediklerine kulak verin. Milliyetçi Hareket Partisinin işaret ettiklerine bakın. ”diye konuştu.

Hüdavent Hatun Parkında gerçekleşen kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak, Niğde İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna,  Ak Parti Gençlkik koları başkanı  Av  İbrahim Baloğlu ,Aksaray MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, MHP 27. Dönem Niğde Milletvekili Adayı Aladdin Sonat, oda başkanları, belde belediye başkanları ve parti üyeleri katıldı.

TECİMER YÖNETİME GİRDİ

Yerel seçimlerde MHP'den Bor Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Mustafa Tecimer, gerçekleştirilen kongre sonrasında il yönetimine seçilen isimler arasında yer alıyor. Tecimer, "Kongremizin partimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçilen il yönetimimizle birlikte partimizi daha ileriye götürmek için çalışmalar yapacağız. Başta Cumali başkanımız olmak üzere yönetiminde yer alan diğer gönüldaşlarımıza da kongremizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

MHP NİĞDE İL BAŞKANLIĞI YÖNETİM KURULU

“Mustafa Tecimer, Aytekin Tükenmez, Salim Gürbüz, Ömer Suman, İmdat yağmur, Özgür Özbek, Adem Çavdar, Özbay Duran, Rahmi Uzunay, murat Fahri Ertuğ, Oğuzhan Bayhan, Yunus Yılmaz, Yasin Şentürk, İlhan Kılınç, Metin gökdemir, Mehmet Kirazcı, Naci Özdemir, Cem yılmaz, Hüseyin, Güngör, Celel sürme, Mehmet Okatin, Beşir Gümüş, Hüsnü Aksoy, Durmuş Bingöl, Mustafa Ünsal, Tayfun Argen, Murat Artuk, İsmet Evlendi, Ahmet Mutlu, Yasin Bostan, Mihrican Aktaş, Gülşen Turgut, Recep Erol, Süheyla Bolat, Yücel Yiğit, Murat Balkaş, Duran Yılmaz, Şükrü Özdemir, Adem Çelik, Fatih Mercan. Disiplin Kurulu; Ali Cengiz Demiray, Cumhur elbaş, Abdullah Şaşmaz, Metin Yavuz, Yavuz eren, Osman oğuz Karapınar, Ufuk Öztekin, Kazım Sümeşli, İbrahim Beyazova, Fahri Özkır, Cavit Burak Erçenler, Recep Özsaraç, Ali Türker, Hüseyin Tetik.

DİSİPLİN KURULU

Ali Cengiz  Demiray, Cumhur Erbaş, Abdullah Şaşmaz, Metin Yavuz, yavuz  Eren, Osman Oğuz  Karapınar, Ufuk Öztekin.

ÜST KURUL DELEGELERİ

Cumali İnce, Abidin Koyuncu, Yusuf Gencer, Uğur Zorlu, Emrullah Türe , İzen Çimen , Yaşar İnce , Aytekin Tükenmez, İmdat Yağmur.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)