Milletvekili Ergun’dan Regaip kandili mesajı

AK Parti Niğde Milletvekili Milli Savunma Komisyon Üyesi Yavuz Ergun, Regaip Kandili vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Milletvekili Ergun, Yardımlaşma, dayanışma hislerinin hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı, bu gecede, sevgi ve gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesi temennisinde bulundu.

SİYASET 18.02.2021, 17:00 18.02.2021, 17:02
Milletvekili Ergun’dan Regaip kandili mesajı

 

AK Parti Niğde Milletvekili Milli Savunma Komisyon Üyesi Yavuz Ergun, Regaip Kandili vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Milletvekili Ergun,  Yardımlaşma, dayanışma hislerinin hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı, bu gecede, sevgi ve gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesi temennisinde bulundu.

 

Milletvekili Ergun, konuşmasına şöyle devam etti: Bugün, rahmet ve bereketi içinde barındıran mübarek üç ayların müjdecisi Regaib Kandiline erişmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanların birbirlerine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların; toplumsal huzur, barış ve kardeşlik duygularını daha da pekiştireceğine inanıyorum.  Bu hayırlı gece'nin; hepimizin günahları için bir bağışlanma, gönüllerimiz için huzur, hastalarımız için şifa, dertlilerimiz için deva, borçlularımız için eda vesilesi olmasını temenni ederim. İçinde bulunduğumuz mübarek zaman dilimini fırsat bilerek dinimizin bizden istediği sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz. Ahlaki erdemlerin artmasına, yardımlaşma ve dayanışma bilincinin çoğalmasına vesile olan bu mübarek gün ve geceler, güzel amel ve davranışlarla içini doldurabildiğimiz ölçüde bizim için kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir. Bu gece vesilesi ile edilen duaların, yapılan ibadetlerin kabul olması temennisiyle tüm vatandaşlarımızın Regaib Kandilini kutlar; huzur, barış ve hayırlar getirmesini Yüce Mevla’dan dilerim. Milletvekili Ergun, “Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin Regaib kandilini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum." ifadesini kullandı.

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)