RIZVAN İMANÇ ADAY ADAYI

Rızvan İmanç Ak Parti Milletvekilliği Aday Adaylığı Başvurusu Yaptı

SİYASET 22.03.2023, 19:26
RIZVAN İMANÇ ADAY ADAYI

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28`inci Dönem Milletvekilliği seçimleri için çalışmalar hız kazandı. Bor’lu iş insanlarından emekli öğretmen ve siyasetçi Rızvan İmanç Ak Parti`den Niğde Milletvekili Aday Adayı olduğunu kamuoyu ile paylaştı.

Niğde İl Genel meclis üyeliği yapıp, yıllarca siyasetle uğraşan İmanç aynı zamanda ahşap oyma sanatı yapıyor.

Siyasetçi, emekli öğretmen ve iş insanı Rızvan İmanç aday adaylık başvurusu sonrası yaptığı açıklamalarda; “14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Niğdeli ve Bor’lu bir kardeşiniz olarak 28’inci dönem milletvekili aday adaylığı için müracaat etmiş bulunuyorum. Umarım Niğde ve ülkemiz için hayırlı olur. Ben bu vesileyle özellikle AK Parti'den aday adayı olan bütün değerli dostlarımıza başarılar diliyorum. Biz de ilkeli, dürüst ve tevazu prensibine dayalı bir siyaset anlayışıyla inşallah aday olduğumuzda Niğde'deki bütün vatandaşlarımızın derdine derman olacak şekilde hepsini dinleyerek, her köşeye giderek, herkese dokunarak onların dertlerine deva olmayı, Niğde'yi gelecek dönemlerde bir adım daha öne çıkarmayı, Niğde'ye bir vizyon kazandırmayı hedefliyoruz. Biz bir dava anlayışıyla çıktığımız bu yolda bugüne kadar nasıl dimdik yürüdüysek bugünden sonrada inşallah adam gibi adam Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve ekibinin arkasında rol almak ve hizmetlere onlarla beraber koşmak ve bu hizmetleri oluşturabilmek adına elimizden gelen bu gayreti bölgemizden oraya taşıyabilmek adına bu yarışta, bu davada bizde varız dedik. Bu samimiyetle karşınıza çıktık. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Türkiye'nin emin adımlarla yoluna devam ettiğine vurgulayan İmanç, "Hizmet için bu kutlu yola çıktık. Hayırlı olsun" dedi.

RIZVAN İMANÇ KİMDİR

1949 yılında Niğde’nin bor ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Bor’da tamamladı. 1976 yılında Konya Selçuk Eğitim Enstitüsünün Fen Bölümünü bitirdi. 1976-1985 yılları arasında Van, Zonguldak ve Niğde illerinde çeşitli ortaokul ve liselerde öğretmenlik ve müdürlük yaptı. 1985 yılında kendi isteğiyle öğretmenlikten istifa etti. Öğrenciliği sırasında MTTB Konya Selçuk Eğitim Enstitüsünde Öğrenci Başkanlığı yaptı. 1990-2000 yılları arasında 2 dönem Belediye Meclis Üyeliği yaptı. 7 yıl Refah Partisi Bor İlçe Başkanlığı yaptı. 1992 yılında Dede Paşa Kültür Vakfını Kurdu ve 12 yıl başkanlık yaptı. Ak Parti Bor İlçe yönetiminde görev aldı. Bir dönem Ak Partiden İl Genel meclis Üyeliği Yaptı. 6 defa en sonu İstanbul olmak üzere Oyma Hat sergisi açtı. 1985’den buyana Sarraflık yapmakta. Bu arada 8 kez Kooperatif yöneticiliği yaptı. Halen kendi adına Müteahhitlik yapmakta.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)