Tecimer: "Haklarını ödememiz mümkün değil"

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkan Vekili Mustafa Tecimer, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

SİYASET 24.11.2021, 09:12 24.11.2021, 09:26
Tecimer: "Haklarını ödememiz mümkün değil"

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkan Vekili Mustafa Tecimer, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle her bir öğretmenimizi saygıyla ve hürmetle anıyoruz diyerek sözlerine başlayan İl Başkan Vekili Tecimer; "Üzerimizde hiçbir şeyle ölçülemeyecek büyüklükte emekleri bulunan öğretmenlerimizin elbette haklarını ödeyebilmemiz mümkün değildir.  Gelecek nesillerin yetişmesinde, olgunlaşmasında, fikir ve kanaat sahibi olmalarında hayati bir rolü olan öğretmenlerimizin, aziz millet varlığı açısından taşıdığı önem hiçbir şeyle kıyaslayamayız. Sahip oldukları ilmi ve irfanı, cömertçe ve içtenlikle öğrencilerine aktarmaları, yarınların tablosuna şekil ve renk vermeleri Türk milletinin devamlılığında tayin edici bir etkileri olduğunu açıkça ortaya koymaktadır.

Mustafa TecimerEvlatlarımızın küçük yaşlarda başladıkları eğitim ve öğretim sürecinin her aşamasında; öğretmenlerimizin göz nuru, şefkati, merhameti ve öğütleri belirleyici bir niteliktedir. Örnek davranışlarıyla bilgi pınarlarından içirdikleri öğrencilerinin zihniyetini ve kişiliğinin oluşmasını temin eden bu güzide mesleğin mensuplarını gözümüz gibi sakınmamız gerekmektedir. Şurası tartışmasız bir gerçektir ki; yüksek idealleri kafasında taşıyan, belirlediği kutlu hedeflere ulaşmak için çok mücadele veren bir yönetim anlayışının her şeyden önce geleceğin mimarı öğretmenlerine gereken vefayı göstermekle yükümlüdür." dedi.

Tecimer, mesajının devamında, "Fiilen ve hukuken öğretmenlik mesleğini tamamlayarak emeklilik günlerinin içinde bulunan öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Görevlerini yapmak maksadıyla, memleketin evlatları için kendilerini feda eden şehit öğretmenlerimiz Necmettin Yıldız ve Aybüke Yalçın’ın şahsında, vefat etmiş öğretmenlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet dileriz.  Çocuklarımıza bir harf öğretebilmek için yurdumuzun her köşesinde heyecanla görev yapan, fedakârlığın zirve isimleri olan saygıdeğer öğretmenlerimizin ‘Öğretmenler Günü’nü kutluyor, aileleri ve öğrencileri ile birlikte mutlu, huzurlu ve saadet dolu yıllar temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)