Ülkü Ocaklarından Ahde Vefa

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz geçmiş dönemlerde ocak başkanlığı yapmış kişilere bir vefa örneği olarak teşekkür belgesi gönderdi.

SİYASET 10.02.2018, 17:59 12.03.2018, 05:15
Ülkü Ocaklarından Ahde Vefa

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz geçmiş dönemlerde ocak başkanlığı yapmış kişilere bir vefa örneği olarak teşekkür belgesi gönderdi.

Önceki akşam Ülkü Ocakları Niğde İl başkanlığında düzenlenen programla geçmişten bu güne kadar Niğde’de  görev yapmış Ocak başkanlarıyla bir araya gelinerek  istişare toplantısı düzenlendi. Genel başkan Olcay Kılavuz bey de toplantıya telekonferans aracılıyla bağlanarak görev yapmış tüm Ocak başkanlarına teşekkür konuşması yaptı.

Programda teşekkür belgelerini veren Niğde Ocak başkanı Süleyman Sami PEKER şu açıklamalarda bulundu:  Geçmişten bu güne Niğde’mizde görev yapmış, dik duruşlarından asla taviz vermemiş Ülkücü ahlakı yaşantılarıyla toplumda örnek olarak göstermiş il ve ilçe ocak başkanlarımıza görevdeyken ve görevlerinden sonra birer nefer olarak çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürdükleri için teşekkür ederim. Bizler Ülkü Ocaklı olmanın bize verdiği tarifsiz onurla her zaman Ülkemiz ve Ülkümüz için canla başla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mazimizle bir bütün olarak atiye yön vermek için her alanda  mücadele edeceğiz. Tüm Ocak başkanlarımızla hep bir ağızdan Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin izinde Liderimiz Devlet Bahçeli beyin emrinde Genel başkanımız Olcay Kılavuz beyin önderliğinde Ülkü Ocakları çatısı altında yaşantımızı sürdürmeye devam edeceğimizi bildiriyoruz. Yaşasın Türk Milliyetçiliği Yaşasın Ülkü Ocakları.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)