Ülkü Ocaklarından Şehitleri Anma Programı

Niğde Ülkü Ocakları tarafından İdlib’de rejim güçlerinin hain ve alçak saldırısı sonucu şehit olan Mehmetçiklerimiz için anma programı düzenlendi.

SİYASET 04.03.2020, 15:56 04.03.2020, 15:57
Ülkü Ocaklarından Şehitleri Anma Programı

Niğde Ülkü Ocakları tarafından İdlib’de rejim güçlerinin hain ve alçak saldırısı sonucu şehit olan Mehmetçiklerimiz için anma programı düzenlendi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, 15 Temmuz Milli İrade Meydanında gerçekleştirilen program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Programa Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Gencer, Ülkü Ocakları Üniversite Başkanı Selim Anlı, ülkü ocakları üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşanı Niğde Ülkü Ocakları Üniversite Başkanı Selim Anlı, Süriye’nin İdlib kentinde rejim güçleri tarafından gerçekleştirilen hain saldırıya tepki göstermek için bu programı düzenlediklerini belirterek, “Suriye’nin İdlib kentinde Kahraman Türk Askerimize yönelik alçakça saldırıya tepkimizi koymak, ordumuzun, milletimizin ve Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu belirtmek maksadıyla burada toplanmış bulunuyoruz.

Vatan sevgisi imandan gelir, biz bunu en iyi bilen, en iyi yaşayan ve yeri geldiğinde bedelini en iyi şekilde ödeyen bir milletiz. Bunun içindir ki, milli güvenliğimizi temin maksadıyla bulunduğumuz anlarda karşımıza kim çıkarsa çıksın doğduğuna pişman edilmeli ve bunun gereği canımız pahasına yapılmalıdır.

Bizler biriz, diriyiz, hep birlikte güçlüyüz. Kinimiz hala diridir gözümüz liderimizin parmağının ucundadır. Eğer emir gelirse canımızdan ve cananımızdan vazgeçerek bayrağımız ve milletimiz için ölmeye hazırız. Yılgınlığımız yoktur, umutsuzluğumuz yoktur. Kaldı ki, taviz ve teslimiyetimiz asla söz konusu değildir. Türkiye şehitlerine sahip çıkarak dökülen kanları yerde bırakmayacaktır. Muzaffer Türk Milleti Allah’ın izniyle melaneti devirecek ve hainleri yerle yeksan edecektir” dedi.

Üniversite Başkanı Selim Anlı’nın konuşmasının ardından meydanı dolduran öğrenciler ve teşkilat üyeleri tarafından hep bir ağızdan söylenen komando intikam yemini ile program sona erdi.

 

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)