Vekil Ergun: Niğde 5’ten Büyüktür!

Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun Niğde’de faaliyet gösteren Basın Kuruluşları ve temsilcileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

SİYASET 16.06.2020, 17:02 16.06.2020, 17:17
Vekil Ergun: Niğde 5’ten Büyüktür!



Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun Niğde’de faaliyet gösteren Basın Kuruluşları ve temsilcileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Geçtiğimiz akşam Grand Otel Niğde,saat 19.30’da planlanan saatinde başlayan basın toplantısına Niğde’de faaliyet gösteren Basın kuruluşları ve temsilcileriyle bir araya gelen milletvekili Ergun önemli mesajlar verdi.

Yemek öncesi tüm dünya ile birlikte yurdumuzu da etkileyen Korona (Covid-19) ile ilgili alınan son kararlar ve uygulamalar hakkında güncel bilgileri paylaşan Vekil Ergun; "Niğdeli hemşerilerimizin Sosyal mesafe kurallarına uymaları, maske takmaları ve hijyen kurallarına uymaları noktasında sizler aracılığıyla hemşerilerimizin kurallara riayet etmelerini istirham ediyorum." dedi. 

NİĞDE 5'TEN BÜYÜKTÜR!

Yemek sonrası konuşma yapan Vekil Ergun ; “Nasıl Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Dünya 5’ten büyük diyorsa ,bizde Niğde 5’ten büyüktür diyoruz. Niğde’deki mevcut ya da gelecek yatırımcılar ve iş insanlarını memleketimizden uzaklaştıran projelerden caydıranlar var." dedi.

Ak Parti hizmetleri ve belediyeciliği konusunda son gelişmeler ve planlanana yatırımlar hakkında ön bilgiler veren Vekil Ergun ; Geçmiş hizmetler ve yatırımlarla ilgili de geriye dönük ve güncel tadilat ve revizyonlarla ilgili bilgiler de verdi.

Programın ikinci kısmında Vekil Ergun Basın mensuplarının geçmiş dönemler ve güncel konular hakkında sorularını yanıtladı.

Basın mensuplarıyla birlikte sosyal mesafe kuralına uygun hatıra fotoğraf çektiren Ergun, gazetecilere maske dağıttı.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)