Vekillerin Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Ak Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin ile birlikte aralıksız devam eden esnaf ve köy gezilerine devam ediyorlar.

SİYASET 22.01.2020, 15:44 22.01.2020, 15:45
Vekillerin Köy Ziyaretleri  Devam Ediyor

Ak Parti Niğde  Milletvekilleri Yavuz  Ergun ve  Selim Gültekin ile birlikte aralıksız devam eden esnaf ve  köy gezilerine devam ediyorlar.

AK Parti  İl Başkanı Mahmut Peşin ,AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz  Ergun, Selim Gültekin ve  İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ile birlikte  Niğde  merkez esnaf gezileri ve sonrasında köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinlediler.

Ziyaretten memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, aslında hep özlem duyup sadece seçimden seçime yüzlerini görebildiğimiz eski dönem vekillerinden sonra, bu tür yeni uygulama ile bizleri ziyaret edip halimiz hatırımızı soran, sorunlarımızın çözümü için notlar alıp birer bardak çaylarımızı içen Niğde  Milletvekillerine teşekkür ediyoruz dediler.

AK Parti Niğde  Milletvekilleri Yavuz  Ergun ve  Selim Gültekin ise; ‘‘TBMM çalışmalarına ara verdiğimiz bu günlerde kasabalarımızı ve köylerimizi ziyaret ederek hemşerilerimizle hasbıhal etmeye ve yapılan hizmetleri değerlendirmeye devam ettiklerini ifade ederken ,Niğde  Milletvekilleri olarak ilimizin her noktasına ulaşmaya çalışarak halkımızın dertlerini paylaşmaya çalışıyoruz. Hükümetimizin de desteğiyle ilimizin sorunlarına tek tek çözüm bulacağız ve köylümüzün, hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dediler.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)