Başkan Baran'a teşekkür plaketi

Gençlik ve Spor Bor İlçe Müdürü Ömer Solak, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ve Borspor Başkanı Erkan Alparslan’a spora olan desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

SPOR 27.05.2021, 15:02 05.07.2022, 00:47
Başkan Baran'a teşekkür plaketi

Gençlik ve Spor Bor İlçe Müdürü Ömer Solak, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ve Borspor Başkanı Erkan Alparslan’a spora olan desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

İlçede gençler başta olmak üzere her yaştan vatandaşın spora özendirilmesi için Bor Belediyesi, spor kulübü yoğun emek harcıyor. 0-7 yaş aralığından başlamak kaydı ile öncelikle 20 yaşa kadar spor ile büyüyen bir nesil için çalışılıyor.

sportgenio.com

Okçuluk, tekvando, atletizm, basketbol, voleybol, futbol ve yaz spor okullarına talep giderek artıyor.

Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Bor İlçesi’ne yönelik yapacağı yatırımların da protokolleri imzalanması ile birlikte kurulacak yeni tesislerin sporu daha da çok özendireceği düşünülüyor.

BARAN: "YOĞUN MESAİ HARCADIK"

Gerek bakanlıklar nezdinde gerek ise Bor Spor kanalıyla spora ve sporcuya desteğini esirgemeyen Bor Belediye Başkanı Serkan Baran konuyla ilgili şunları kaydetti:

"Özellikle gençlerimizin spor ile ilgilenmesi bizler için gerçekten çok mühim. Teknoloji çağının getirdiği hareketsizlik hepimizin evlerinde gözlemlediği bir sorun. Çocuklarımız, bizlerin çocukluğumuzda oynadığı neredeyse hiçbir oyuna ilgi duymuyor. Bilgisayar, cep telefonu, tablet ve genel olarak dijital oyunlarla ilgilenerek büyüyorlar. Bu noktada hem hareketsiz kalıyorlar hem de sporun katkılarından uzak bir gençlik yetişiyor. Biz yöneticiler olarak gençlerimizi spora ne kadar özendirebilirsek onların fiziksel ve zihinsel olarak sağlıklı bir şekilde büyümesine o kadar katkıda bulunuruz. Bu sebeple göreve başladığımız ilk günden beri bu konuda yoğun mesai harcadık. Şükür ki Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde bazı girişimlerimiz sonuç vermeye başladı, giderek daha da büyüyen tesislere kavuşacağımız günler yakındır. Biz her ne kadar bir ödül beklemeden geleceğimize, çocuklarımıza yatırım yapıyor olsak da İlçe Spor Müdürümüz Ömer bey kardeşim teveccüh göstermişler, kendilerine ve bu alanda emeği geçen Erkan Başkanımız başta olmak üzere tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Haber: Oğuz Eser

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (1)
Abdullah içöz 3 yıl önce
Herşey gönlünüzce olsun...?