Niğde Belediyespor da transfer atakları devam ediyor

Niğde Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Özmen, transfer sezonunun devam ettiğini ve 6 futbolcu daha transfer ederek transfer sezonunu kapatacaklarını belirtti.

SPOR 30.06.2017, 11:23 30.06.2017, 11:24
Niğde Belediyespor da transfer atakları devam ediyor

 Niğde Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Özmen, transfer sezonunun devam ettiğini ve 6 futbolcu daha transfer ederek transfer sezonunu kapatacaklarını belirtti.

2016-2017 futbol sezonunun tamamlanmasıyla birlikte kadromuzda 7 futbolcumuzu bıraktıklarını belirten Özmen, “ Sol bekte oynayan futbolcumuz Serdar Birer ile de anlaştık. Kalemize geçen yıl Nazilli Belediyespor forması giyen Metin Uçar ile anlaştık ve geçen yıl takımızda forma giyen Muzaffer Sarıibrahim ve Nazif Çağlar Çolak ile anlaştık ve kaleci transferimiz bitti. Sağ bek için Oktay Demircan 1461 Trabzon spordan aldık. Stoper mevkiine ise geçen yıl kadromuzda bulunan Hakan Çevik Tuzla sporda forma giyen Volkan Geyik, Erzincanspor’da forma giyen Sivas sporun futbolcusu olan Sefa Yıldırım ve Kemer spordan da Burak Koçer’le anlaşarak stoper mevkiine transferimizi bitirdik. Sol bek için ise geçen yıl kadromuzda bulunan Taner Yılmaz ve Serdar Birer ile anlaştık. Orta sahaya yaptığımız tranfer ise Zonguldakspor’dan Sefa Aksoy, Of spordan Muhammet Fettahoğlu ve geçen yıl kadromuzda bulunan Semih Kahramanla da anlaştık. Ayrıca orta sahaya bir transfer daha yapacağız. Sol kenar için ise birkaç futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Sağ kenar için Nazilli Belediyespor’dan Ali Akburç ve kadromuzda bulunan Gökhan ile anlaştık. Ayrıca İbrahim Alan’ın kiralık olmasından dolayı İbrahim takımızda bu yıl olmayacağını kendisi bizlere beyan etti ve bizde kendisine teşekkür ederek yollarımızı ayırdık. Şuana kadar 18 civarında bir oyuncu topluluğumuz mevcut. Sol kenar için iki futbolcu ,sağ bek için bir oyuncu , iki tane forvet ve bir tanede orta saha ile birlikte transferi noktalayacağız” dedi.
 Tabii kadromuzu ilk kamp döneminde 21 futbolcuyla sınırlandırmayı düşündüklerini belirten Özmen; “transfer bilindiği gibi bu yıl biraz pahalı kulüpler açısından. Takımlar kamplara başladıklarında bu fiyatların biraz daha düşeceğini düşünüyorum.  Bu yıl ikinci ligin daha sert ve mücadeleci bir lig olacağını düşünüyorum. Bu anlamda da kulüpler buna göre transferler gerçekleştirdi. Sezon başında bütün takımlar şampiyonluk için yarışacak ama şampiyon bir takım olurken üç takımda ligden düşecek” diye konuştu.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)