Niğde Belediyespor ’da Yaprak Dökümü Başladı

Niğde Belediyespor Kulüp Başkanı ve yönetimi Niğde Belediyesinde bulunan kulüp odasında yaptıkları basın açıklamasında Niğde Belediyespor yönetimi istifa ettiklerini duyurdular.

SPOR 09.12.2017, 09:22 23.12.2020, 00:27
Niğde Belediyespor ’da Yaprak Dökümü Başladı

Niğde Belediyespor Kulüp Başkanı ve yönetimi Niğde Belediyesinde bulunan kulüp odasında yaptıkları basın açıklamasında Niğde Belediyespor yönetimi istifa ettiklerini duyurdular.

Niğde Belediyespor ’da yaşanan maddi sıkıntılar sonrası geçtiğimiz günlerde teknik direktör Ahmet Yavuz’un istifa etmesinden sonra Niğde Belediyespor Kulüp Başkanı Bayram Özmen,  Yönetim Kurulu üyeleri Aslan Gezici,  Bayram Akdoğan, Fatih Kaya, Bekir Peker, Suat Polat ve Mustafa Altınöz Niğde Belediyespor kulübü Başkanlığından yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiklerini duyurdular.

Niğde Belediyesinde bulunan Kulüp odasında yapılan basın açıklamasında Niğde Belediyespor Kulüp Başkanı Bayram Özmen; “bilindiği gibi Niğde Belediyespor kulübü 2009 yılında yerel amatörde şampiyon olup ilimizi 3 yıl boyunca bölgesel amatör ligde mücadele ederek temsil etmiş ve 2014-2015 sezonunda 3 lig beşinci gurubu ikinci bitirerek Play Off oynayıp profesyonel lige çıkma başarısını göstermiştir. İki yıl üçüncü ligde oynadıktan sonra 10 yıl aradan sonra 2004-2005 sezonunda Niğde spor adı altında profesyonel liglere veda etmişti. 25 yıl aradan sonra Niğde’yi TFF 2. Liginde temsil etme hakkını elde etmişti. Geçen yıl ligi tanıma adına hiç kimsenin şans vermediği Niğde Belediyespor 24. Haftaya kadar play off’lar içerisinde kalarak ilimize yeni bir heyecan yaşatmıştır. Bilindiği gibi bu yıl yine kısıtlı imkanlarla şuan mücadele ettiğimiz bir çok kulübün yüzde elli yarı fiyatına kurularak Niğde’ye futbol anlamında yeni bir heyecan yaşatmak için yola çıktık. Yaklaşık 3 aydır kulübümüz maddi imkanlar olarak sıkıntılar içindedir. bu sıkıntıların ilk göstergesi olarak gerçekten kendisiyle çalışmaktan çok büyük keyif aldığımız Ahmet Yavuz hocamız bilindiği gibi Pazartesi günü istifa ederek ilimizden ayrılmıştır. Tabii yaklaşık 2 aydır belediye başkanlığımız, valiliğimiz ve ilimizdeki gücümüzün yettiğince elimizden geleni yaptık. Belediyespor kulüp başkanı ve idarecileri olarak Niğde spor için elimizden gelinin fazlasını yaptığımızdan şüphemiz yok” dedi

Kulüp Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri istifa ettiklerini belirten Özmen; “ Bilindiği gibi dün ilimizde Belediyespor’a destek amaçlı bir yemek organizasyonu yapıldı. Yaklaşık 250 civarında davet edildi ama yaklaşık 4’te 1’i oranında bir katılım gerçekleşti. Bu toplantıya vaktini ayırıp gelen Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız, AK Parti İl Başkanına, CHP İl başkanına, CHP merkez İlçe başkanımıza ve katılamayıp yoğun işlerinden dolayı telgraf gönderen sayın Milletvekillerimize çok teşekkür ederim. Toplantıya davet edilmelerine rağmen katılamayan arkadaşların muhakkak ki önemli işleri olduğu düşüncesiyle onlara da teşekkür ederim. Ben yaklaşık 6 buçuk yıldır sürdürdüğüm yönetim kurulu üyeliğimden ve 4 aydır devam ettirdiğim Niğde Belediyespor kulüp başkanlığından ve yönetim üyelerimizin de yönetimden istifa ettiğimizi siz değerli basın mensupları arayıcılığıyla duyuruyoruz. Biz ve eski yönetim olarak bugüne kadar 3 kupa kazandık inşallah 3 kupada bizim yerimize gelecek olan yönetim kazanır. 

sekabet

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)