Muhtarlardan Harekata Destek

Bor Muhtarlar Derneği öncülüğünde Bor ilçesi mahalle ve köy muhtarları Barış Pınarı Harekatına destek verdi.

ULUSAL GÜNDEM 14.10.2019, 17:36 14.10.2019, 17:39
Muhtarlardan Harekata Destek

Bor Muhtarlar Derneği öncülüğünde Bor ilçesi mahalle ve köy muhtarları Barış Pınarı Harekatına destek verdi.

Bor ilçesi mahalle ve köy muhtarları Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin kuzeyinde terör unsurlarına yönelik başlattığı Barış Pınarı Herakatı’na destek vermek amacıyla, Bor İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bor Garnizon komutanlığını ziyaret ettiler.

Bor Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Erbeden, “Bor Merkez Kasaba ve Köy Muhtarları olarak devletimiz ve Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Suriye’nin kuzeyinde terör unsurlarının yok edilmesine yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatında ordumuza destek olduğumuzu bildirmek amacıyla Bor Garnizon Komutanımız İkmal Albay Sinan Şentürk ve Bor İlçe Jandarma Komutanımız Jandarma Teğmen Mehmet Aner’i ziyaret ettik.

Devletimizin Suriye’nin kuzeyinde güvenli bölge oluşturmak ve ülkemizi tehdit eden terör unsurlarını kaynağında  yok etmek için yaptığı operasyonu sonuna kadar destekliyoruz. Kahraman ordumuza Barış Pınarı Harekatı başta olmak üzere karada, denizde, havada muvaffakiyetler diliyoruz. Onlar bizim yüreğimizden çıkmış en değerli varlıklarımızdır. Harekat kapsamında şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, aileler, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize baş sağlığı diliyoruz” dedi.

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)