AK Parti İlçe Teşkilatı İlkyardım Eğitimi Aldı

AK Parti Niğde Merkez İlçe Teşkilatı, Halk Eğitim Merkezinde Acil ve İlk Yardım eğitimi aldı. Eğitim sonrası sertifika aldılar.

GÜNDEM 19.06.2019, 16:05 19.06.2019, 16:07
AK Parti İlçe Teşkilatı İlkyardım Eğitimi Aldı

AK Parti Niğde Merkez İlçe Teşkilatı, Halk Eğitim Merkezinde Acil ve İlk Yardım eğitimi aldı. Eğitim sonrası sertifika aldılar.

Merkez İlçe Teşkilatının katıldığı eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Halk Eğitim Müdürü tarafından verildi.

Ak Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak, alınan eğitim ve sertifika sonrası şu açıklamalarda bulundu: “Yaşadığımız toplumda hem bilinçlenmek hem de bu tür önemli kurslara, insanları yönlendirmek amacıyla yönetim olarak Acil ve İlk yardım kursu aldık. Özellikle ülkemizde yaşanan trafik kazaları ve benzeri olaylarda görmeye aşina olduğumuz yanlış uygulamalar bu eğitimin önemini daha da artırıyor. Çoğu kişinin gerek sürücü belgesi eğitimlerinde gerekse diğer eğitimlerde ilk yardım eğitimi almış olmalarına rağmen, bilinçli ve kuralları iyi özümsemiş kişi sayısının yetersiz kaldığını görüyoruz. İlk yardımın daha geniş kitleler tarafından öğrenilmesi ve ilk yardım yapan kişilerin bilinçsiz uygulamalardan kaçınması noktalarına uyulduğu takdirde ilk yardımın önemi daha da iyi kavranabilecek. Bu sayede birçok kişiye doğru müdahaleler yapılıp ciddi kazaların önüne geçilebilecek. Bu eğitimle ilk yardım bilgisine sahip insanlarımıza toplumda daha çok görmek istiyoruz’’ dedi.

Eğitimde sertifika alan yönetimdeki arkadaşlarını tebrik etti.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)