Altınordu Çocuk Tiyatrosu Niğde'de

Gezegeni Altına Çeviren Top isimli çocuk oyunu, bu kez Niğde'de futbol okulu öğrencileri ve vatandaşlarla buluştu.

GÜNDEM 30.05.2019, 16:55 30.05.2019, 16:58
Altınordu Çocuk Tiyatrosu Niğde'de

Gezegeni Altına Çeviren Top isimli çocuk oyunu, bu kez Niğde'de futbol okulu öğrencileri ve vatandaşlarla buluştu.

Ülkemizin çocuk tiyatrosuna sahip ilk ve tek kulübü Altınordu "Gezegeni Altına Çeviren Top" isimli oyunun bu seferki durağı ise hazırlayıcı takım Niğde Anadolu FK'nın olduğu Niğde oldu. Niğde Kültür Merkezi'nde gerçekleşen gösteriyi Niğde Anadolu FK U12, U15 ve U16 takımı Özkaynak sporcularının yanı sıra Niğde Merkez, Kayabaşı, Bor ve İlhanlı Futbol Okulları'ndan yaklaşık 400 öğrenciyle birlikte aileler izledi. 45 dakika süren oyunda çocuklar çok güzel vakit geçirirken, yaşamları için önemli bilgileri ise neşeli bir anlatımla elde ettiler. Tiyatrohane ekibi tarafından sahnelenen interaktif herkesin büyük ilgisini çekti.

Gösteri öncesi konuşan Niğde İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ertan Değirmencioğlu, "Altınordu FK ve Niğde Anadolu FK arasında başlayan "Sağlıklı Çocuk Projesi"nden sonra şimdi de Altınordu Çocuk Tiyatrosu'nun Niğdeli çocuklarla buluşmasını görmek çok güzel. Umuyoruz ki; bundan sonra bu tür etkinlikler iki kurum arasında artarak devam edecek" dedi. 

Gösteri sonunda Değirmencioğlu, Altınordu FK Çocuk Tiyatrosu oyuncularına üzerinde isimlerinin yazılı olduğu formalar hediye ederken, Niğde Anadolu futbol Okulları Direktörümüz Eser Eti de İl Sağlık Müdürü'ne günün anısına çiçek takdim etti. 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)