Bakan Gül’den Valilik Ziyareti

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Niğde'ye gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Valilik makamını ziyaret etti.

GÜNDEM 12.07.2019, 17:57 13.09.2019, 01:20
Bakan Gül’den Valilik Ziyareti

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Niğde'ye gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Valilik makamını ziyaret etti.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Çukurkuyu beldesindeki kabrini ziyaretinin ardından Niğde’ye gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Cuma namazını Dışarı Camiinde kıldı. Cami çıkışı esnaf ziyaretlerinde bulunan Gül,  esnafla fotoğraf çektirip istek ve şikâyetlerini de dinledi. 

Niğde Valiliği’ni de ziyaret ederek Vali Yılmaz Şimşek’le görüşen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül burada yaptığı açıklamada; “Niğde’de bulunmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyorum şehidimiz Ömer Halisdemir’i ziyaret ettik. Ömer Halisdemir’in şahsında bütün şehitlerimizi rahmetle minnetle yad ediyorum. Bu vesileyle Niğde halkına ilgileri için teşekkürlerimi sunuyorum. Niğde’ye hizmetlerimizi el birliğiyle daha da artırmaya devam edeceğiz” dedi.

Gül’ün valilik ziyaretine Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin ile diğer protokol üyeleri eşlik etti.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)