Birlik ve Beraberliğimizin Pekişeceği Bir Yıl Olsun

Niğde Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkan Alpaslan Düzgün, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM 31.12.2019, 09:23 31.12.2019, 09:24
Birlik ve Beraberliğimizin Pekişeceği Bir Yıl Olsun

Niğde Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkan Alpaslan Düzgün, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

NGC Başkanı Düzgün, Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu adına yayımladığı mesajda, “2020 yılının birbirinden farklı güzelliklerin yaşandığı yeni hedeflere birlikte koşulduğu savaşların, acıların, haksızlıkların yapılmadığı, büyük Türkiye’nin gerçekleştirileceği, birlik ve beraberliğimizin pekiştirileceği bir yıl olmasını diliyor, tüm Niğde halkının ve basın mensuplarının yeni yılını kutluyorum” dedi.

NGC Başkanı Düzgün mesajının devamında şu ifadelere yer verdi, “Her yeni yıl bir başka güzel olur. Daha doğrusu olmalıdır. İnsanlara yapılan haksızlıkların son bulması, güzelliklerle dolu güzel bir yıl geçirilmesini diliyorum. Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Yeni bir umut, yeni bir sevgi ve hoşgörüyle dolu bir yıl dileğiyle yeni yıla giriyoruz. Yen yılda birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenerek devam edecek. Halkımız daha mutlu, daha huzurlu ve güvenli günler yaşayacaktır.

Türkiye’nin daha kalkınmış, güçlenmiş, itibarı yükselmiş ve Ulu Önder Atatürk’ün belirttiği muasır medeniyetler seviyesine çıkması için birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde çok çalışılması gerekmektedir. Yeni yılda, sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hâkim olmasını, 2020 yılının tüm basın camiasına, Niğde halkına, milletimize, insanlığımıza ve dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini, insanlık adına yaşanan dram ve acıların son bulmasını diliyoruz.

Bu duygularla 2020 yılının birbirinden farklı güzelliklerin yaşandığı yeni hedeflere birlikte koşulduğu savaşların, acıların son bulması, birlik ve beraberliğimizin pekiştirileceği bir yıl olmasını diliyor, tüm dostların ve basın mensuplarının yeni yılını kutluyor” dedi.

 

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)