Bor Belediyesi Kadrolu İşçi Alacak

Bor Belediyesi KPSS şartsız kadrolu 15 işçi alımı başvurusu ilanı yayınladı.

GÜNDEM 29.07.2019, 18:29 29.07.2019, 18:31
Bor Belediyesi Kadrolu İşçi Alacak
Bor Belediyesi KPSS şartsız kadrolu 15 işçi alımı başvurusu ilanı yayınladı.
Bor Belediyesi’nin kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere kadrolu 15 işçi alımı yapacağı bildirildi. Bor Belediyesi tarafından yayınlana ilana göre temizlik işlerinde çalıştırılacak en az ilkokul mezunu 15 işçi alımı yapılacağı ve 29 Temmuz’da başlayan başvuruların 31 Temmuz 2019 Çarşamba günü sona ereceği ve başvuruda bulananların 2 Ağustos 2019 Cuma günü Bor Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde mülakata alınacakları belirtildi.
Bor Belediyesi Personel Limited Şirketi tarafından İŞKUR’un resmi web sayfasından yayınladığı ilana göre Bor Belediyesi’nde görevlendirilmek üzere 15 temizlik işçisi alınacağı duyuruldu. İşçi alım ilanı yayınlayan Bor Belediyesi Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından alınacak işçilerin belediye kadrosunda görev yapacağını ve daimi/kadrolu olacağı belirtildi.
BAŞVURU ŞARTLARI
Yayınlanan İşçi alım ilanında başvuru şartları, en az ilkokul mezunu olmak, son 6 ay Bor ilçesi sınırları içerisinde ikamet etmesi zorunluluğu ve sadece erkek adayların başvuruda bulunabileceği olarak belirtildi.
BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER
Bor Belediyesi KPSS şartsız kadrolu 15 işçi alımı başvurusu için yayınlanan ilanda başvuru için gerekli belgeler, nüfus cüzdanı, ikamet kağıdı, savcılık sabıka kaydı ve 3 adet fotoğraf olarak duyuruldu.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (1)
Ali utaş 5 yıl önce
Bor belediyesine iş başvuru su nasıl yapa biliriz,,çok ACİL işe ihtiyacım var,yardımcı olurmusunuz,,