Emniyet, Engellilerle Bir Araya Geldi

Niğde Emniyet Müdürlüğü, "Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı" kapsamında engellilerle Polis evinde düzenlenen yemekte bir araya gelirken,Polis Evi'nde düzenlenen yemekte, Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, masaları gezerek davetlilerle sohbet etti.

GÜNDEM 30.11.2018, 17:31 30.11.2018, 17:32
Emniyet, Engellilerle Bir Araya Geldi

Niğde Emniyet Müdürlüğü, "Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı" kapsamında engellilerle Polis evinde düzenlenen yemekte bir araya gelirken,Polis Evi'nde düzenlenen yemekte, Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, masaları gezerek davetlilerle sohbet etti.
Cebeloğlu, programda yaptığı konuşmada, engellilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Cebeloğlu, şunları kaydetti:  "Böyle bir gecede bir arada olmaktan çok mutluyuz. Polis, adli görevleri kapsamında bu toplumun bir parçası. Bu toplumun değerleriyle yetişen polis, sizlere hizmet için sahadadır. Bu nedenle sosyal sorumluluk projesi kapsamında da zaman zaman çeşitli sivil toplum örgütleriyle yine halkımızla bu tür programlar yapıyoruz. Çünkü sahada en büyük gücü ve desteği sizden alıyoruz. Sizin bize dualarınız, sorunların tespitinde sağladığınız katkılar, bizi motive ediyor ve işimizi çok daha iyi yapma noktasında bizi kamçılıyor."
Programa, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, kurum müdürleri ve çok sayıda engelli vatandaş katıldı.
Proje kapsamında, 100 bedensel ve zihinsel engelli çocuk ve ailelerine ev ziyaretleri düzenlenecek, il protokolü ve engelli gençler arasında "Empati Maçı" yapılacak.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)