“Kemerhisar Sıkıntıları Ve Turizmi Aşmak İstiyor”

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri Kemerhisar Belediye Başkanı Ramazan Oya makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 02.08.2019, 13:00 02.08.2019, 14:50
“Kemerhisar Sıkıntıları Ve Turizmi Aşmak İstiyor”
Cemiyet üyeleri yeni seçilen Kemerhisar Belediye Başkanı Ramazan Oya makamında kabul etti,  yapılması konusunda eksikliklerin giderilmesi gönünde çalışmalar olduğu sıkıntılar yaşandığını ifade edildi.
 
Kemerhisar Belediye Başkanı Ramazan Oya basının ziyaret etmeleri mutlu olduğunu basın ada her zamanda önem verdiğini söyledi.   
Basının sorularını bir bir cevaplandıran başkan bizlere oy versin vermesin herkesin başkanıyız, hiçbir kişiye karşı siyasetimiz yok her insan bizler için çok önemlidir, belediyemiz binasında içerisinde siyaset değil hizmet var öğlede olması gerekir, kasabamızda ileriye dönük yapılması konusunda turizmde nereden nereye gelindiğine dikkat çekti. 
Başkan Ramazan Oya Dünyanın en zengin tarihine sahip olan “Bir çakı bıçağının bulunmadığı ve yapılamadığı bir dönemde dünyanın en zengin tarihine sahip bir benzerinde mısırda bulunan kemerleri hangi güçle hangi kuvvetle bu duruma getirmiştir. Bizleri sorumluluğu büyüktür belediye olarak yapılması konusunda bası sıkıntıları yaşamamız bizleri derinden yaralıyor,  kasabamız benden hizmet bekliyor, bende devletimizden hizmet bekliyorum,  kasabamızda bazı eksikliklerin yapılması yol –su ve diğer hizmetler konusunda istediğimiz yere varamadığımızda bazı sıkıntıları yaşıyoruz, ihtiyacımızı aşamıyorsak ne turist kazandırırız ne insanlara faydamız olur,  bir kurumda ihtiyacımız olan destek desteği alamıyorsak sıkıntıların büyüyeceğini söyledi.
 
“PROFOSÖRDEN ANLAMLI SÖZ: BEYNİ ÇALIŞMAYANIN RUHSATSIZ TABANCASI ÇALIŞIR.”
 
Kemerhisar kasabası eşraflarından Prof  Dr Asım Tanış  beyi evinde ziyaret ettik.  
 
Niğde Gazeteciler Cemiyeti Kemerhisar Belediye Başkanlığı ziyaretinden sonra Türk Dili Emekli Öğretim Üyesi ve İtalyan Campolto Venedik Üniversitesi görevlisi Prof Dr Asım Tanış beyi evinde ziyaret ve  bir çok konular üzerinde sohbette bulunuldu.
 Yıllardır İtalyan Üniversitelerinde Öğretim görevlisi olan görev yapan Prof Dr Asım Tanış İtalyancayı Türkçeye, Türkçeyi de İtalyancaya çeviren Üniversitelerde kitapları okunan birçok konularda ünlü profesör olma özelliğine de sahiptir. Zeki tecrübe ve zengin hafıza birikimine sahip olan Asım Tanışı İtalyanlarda tanımayan yok denilecek kadar az.
 Konuşmalarında atasözü olarak kalacak olan sözler üzerine konuşmalarda bulunan Asım Tanışın bazı sözlerinden biri dikkatimizden kaçmadı. “Beyni çalışmayanın ruhsatsız silahı çalışır”. Ne kadar anlamlı olduğu günümüzün bazı insanlarına yönelik olduğunu ifade ediyor.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)