Muhtarlar Birlik ve Beraberlik İçin Toplandı

Bor Muhtarlar Derneği, yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler seçimi öncesinde birlik ve beraberlik toplantısı düzenledi.

GÜNDEM 05.03.2019, 17:00 05.03.2019, 17:42
Muhtarlar Birlik ve Beraberlik İçin Toplandı

Bor Muhtarlar Derneği, yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler seçimi öncesinde birlik ve beraberlik toplantısı düzenledi.

Bor ilçe mahalle, kasaba ve köy muhtarları için Yeni Mahalle belediye düğün salonunda düzenlenen toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Gerçekleştirilen toplantıya Bor Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ, Garnizon Komutanı İkm. Alb. Sinan Şentürk, Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğmen Mehmet Aner, İlçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak, kurum amirleri, ilçe merkez mahalle, kasaba ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda muhtarların halkın temsilcisi ve sesi olduğunu söyleyerek kısa bir konuşma gerçekleştiren Bor Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Düzgün, "Bugün burada ilçemiz genelindeki mahalle, kasaba ve köylerimizin muhtarlarının birliği ve beraberliği için toplanmış bulunmaktayız. Bor Muhtarlar Derneği olarak yaklaşan 31 mart mahalli idareler seçimi öncesinde bu buluşmayı gerçekleştirerek muhtarlarımızla birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek istedik. Seçimlerin birlik, beraberlik, sağduyulu, kazasız belasız bir şekilde geçmesini istiyoruz ve sizleri de yeniden muhtar olarak görmek istiyoruz. 31 mart seçimlerinin ülkemize, milletimize, memleketimize ve biz muhtarlara hayırlar getirmesini Allah'tan temenni ediyorum. Bu zamana kadar muhtar olarak mahallesine, kasabasına, köyüne hizmet etmiş, emeği geçmiş herkesten Allah razı olsun." dedi.

ERAT'A EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'a ilçe genelindeki mahallelere bu güne kadar vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür eden Düzgün, sözlerini şu şekilde sonlandırdı; "10 yıldır ilçemize gece gündüz demeden hizmet eden birlikte çalıştığımız Bor Belediye Başkanımız Sayın Sıtkı Erat'a da Bor'a verdiği emeklerden ve hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Muhtarlık süresi boyunca istemeyerekte olsa kalbini kırdığımız, üzdüğümüz arkadaşlarımdan özür dileyerek hakkını helal etmesini istiyorum. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan değerli protokol üyelerimize ve size çok teşekkür ediyorum. 31 mart seçimlerinde hepinize başarılar diliyorum."

Düzgün'ün konuşmasının ardından toplantıya katılan protokol üyelerine ve muhtarlara yemek ikramında bulunuldu.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)