NGC: Devletimizin Emrindeyiz

Niğde Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Alpaslan Düzgün, İdlib’de rejim kuvvetlerince Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına yönelik hava saldırısıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

GÜNDEM 28.02.2020, 17:16 28.02.2020, 17:19
NGC: Devletimizin Emrindeyiz

Niğde Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Alpaslan Düzgün, İdlib’de rejim kuvvetlerince Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına yönelik hava saldırısıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

NGC Başkanı Düzgün yönetim kurulu adına yaptığı açıklamasında, “Türk Milleti ve ordusu son ferdine kadar, bu topraklara sahip çıkacak, bu bayrağı indirmeyecek, bu vatanı böldürmeyecektir. Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türk Halkı ve Ordumuz, şehitlerimizin intikamını misli ile alacak ve hesabını soracaktır” dedi.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti olarak Türk Silahlı Kuvvetlerine yapılan alçakça saldırıyı şiddetle ve nefretle lanetlediklerini belirten Düzgün, “Bu saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletçe başımız sağ olsun. Allah, vatanı korumak için yaptığı bu mücadele şanlı ordumuzu ve Mehmetçiğimizi muzaffer eylesin” dedi.

BU OYUN DA BOZULACAK

Türkiye’ye karşı alçakça oynanan oyunların dün olduğu gibi bugünde devletin ve milletin kararlı duruşuyla bozulacağını belirten Düzgün, “Kahraman askerimiz İdlib’de, rejimin himayesinde yuvalanan terör örgütlerinden sınırlarımızı güven altına alırken, mazlum bölge halkını da katil rejimden korumak gibi kutsal bir vazife yerine getirmektedir.

Son alçaksa saldırı ile Türkiye’yi sindirmek, sınırlarını tehdit ederek bakasını tehlikeye düşürmek isteyenlerin oyunları, dün bozulduğu gibi bugün de devletimiz ve milletimizin kararlı duruşuyla bozulacaktır.  Mehmetçiğimizin kanı yerde kalmayacaktır. Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türk halkı ve ordumuz şehitlerimizin intikamını misliyle alacak ve bunun hesabını en ağır şekilde soracaktır” ifadelerini kullandı.

DEVLETİMİNİZİN EMRİNDEYİZ

NGC Başkanı Düzgün açıklamasının devamında, “Sadece yüreğimizle değil, dualarımızla değil aynı zamanda canımızla ve bütün varlığımızla devletimizin yanındayız ve emrindeyiz.

Gözünü kırpmadan, canını sakınmadan vatanı ve milleti için sınırlarımızın ötesinde, sınırımızı güven altına almak için mücadelede şehit düşen Mehmetçiklerimiz ve sevdikleri ile Milletimiz şunu unutmasın! Siz her türlü övgünün ve her türlü takdirin ötesinde bir şehitlik mertebesine eriştiniz. Gözünüz geride kalmasın. Uğruna şehit olduğunuz vatan görevi yarım kalmayacaktır. Türk Milleti ve ordusu son ferdine kadar, bu topraklara sahip çıkacak, bu bayrağı indirmeyecek, bu vatanı böldürmeyecektir” dedi.

NAMUS BORCUMUZDUR

Düzgün, açıklamasının son bölümünde, “Aziz şehitlerimiz müsterih olsun. Gözü yaşlı annelerimizin gözyaşlarını silmek, kalbi hüzünlü babalarımızın hüzünlerine çare olmak, yürekleri acıyla dolmuş sevdiklerinizin acılarını dindirmek bizim namus borcumuzdur.

Bölgede insani drama sebep olan katil rejime karşı kararlı şekilde mücadele eden devletimizin ve askerimizin etrafında 82 milyon olarak kenetlendik. Bugün her zamankinden daha güçlü bir şekilde biriz ve birlikteyiz.

Canab-ı Hak şehitlerimize rahmet eylesin, yaralı askerlerimize acil şifalar versin. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Allah şanlı ordumuzu ve Mehmetçiğimizi çıktığı bu kutsal vazifede ve mücadelede muzaffer eylesin” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)