Niğde İYİ Parti İki İlçede Kongre Yaptı

İYİ Parti Niğde’de ilçe kongrelerine aralıksız devam ederken bu hafta 2 ilçenin genel kurulunu tamamladı.

GÜNDEM 24.02.2020, 14:36 24.02.2020, 14:37
Niğde İYİ Parti İki İlçede Kongre Yaptı

İYİ Parti Niğde’de ilçe kongrelerine aralıksız devam ederken bu hafta 2 ilçenin genel kurulunu tamamladı.

İYİ Parti Niğde il başkanlığının geçtiğimiz günlerde açıkladığı kongre takvimi işlemeye devam ederken Çamardı ve Çiftlik İlçelerinde Kongreler tamamlanarak yeni yönetimler görevlerine başladı. Kongrelerde İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun, Niğde Belediye eski başkanı, 23. Dönem Milletvekili ve İYİ Parti Niğde Belediye Başkanı Mümin İnan, Merkez İlçe Balkanı Selçuk Demir, Kadın Kolları Başkanı Döndü Gökmen, Gençlik Kolları başkanı Bora Özdemir, parti yöneticileri temsilciler ve partililer hazır bulundu.  

Geçtiğimiz cuma günü ilk olarak Çamardı ilçe başkanlığında gerçekleştirilen kongrede mevcut Başkan Alemin Karakaya güven tazeleyerek delegelerin oluru ile yeniden İlçe başkanlığa seçildi.

Ardından cumartesi günkü kongre ise Çiftlik ilçe başkanlığı kongresinde ise bayrak değişimi yaşandı. İYİ Parti Çifttik Kurucu İlçe Başkanı Osman Özsaraç görevi İbrahim Tekin’e devretmiş oldu. Özsaraç’ın yeniden aday olmadığı ve Tekin’in aday çıktığı Çiftlik ilçe kongresinin ardından ise yeni yönetimler oluşturulmuş oldu.

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (1)
Şaban. Yalçın. 4 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun. İyi. Olcak inşAllah