Teknolojik Üretim

Altunhisar ve Bor Kaymakamı ve Bor Belediye Başkanından Üniversite Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezine Ziyaret

EĞİTİM 16.11.2020, 15:11 26.12.2020, 23:51
Teknolojik Üretim



Altunhisar ve Bor Kaymakamı ve Bor Belediye Başkanından Üniversite Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezine Ziyaret

Altunhisar Kaymakamı Doğukan Mızrak ve Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Çalışkan, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Serkan İbiş ve Tarım Bilimleri ve Vdcasino giriş Teknolojileri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mustafa Özden’in eşlik ettiği ziyarette, Altunhisar Kaymakamı Doğukan Mızrak ile Bor Belediye Başkanı Serkan Baran Üniversite Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezinde incelemelerde bulundu.

Tarımsal üretimi çağdaş, teknolojik uygulama yöntemleri ve bilimsel çalışmalarla desteklemek vizyonu ile çalışmalarını sürdüren Üniversite Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezinde, Merkez Müdürü Doç. Dr. Mustafa Özden, Büyükbaş Hayvan Birimi ve Kanatlı Hayvan Biriminde incelemelerde bulunan heyete merkezde yürütülen faaliyetler ile ilgili olarak detaylı açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarında, Üniversite Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezinin, hayvansal ve bitkisel üretim alanında son teknolojiyi takip ederek bu teknolojileri uygulamaya geçiren önemli bir değer olduğunu ifade eden Merkez Müdürü Doç. Dr. Mustafa Özden heyete, Üniversitenin markası NOHUTT hakkında da bilgiler vererek açıklamalarını sonlandırdı.

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)