İŞTE BOR İLÇESİNDE SEÇİLEN MUHTARLAR

Bor merkez 10 mahallede  muhtarlık kazanan adaylar belli oldu. Bazı muhtar adayları iktidarını sürdürürken bazı muhtarlar ise görevini devretmek zorunda kaldı.

SİYASET 04.04.2024, 15:46
İŞTE BOR İLÇESİNDE SEÇİLEN MUHTARLAR

31 Mart Mahalli İdareler seçiminin bir diğer önemli aktörleri şüphesiz muhtar adaylarıydı. Birbirinden ilginç seçim kampanyaları ile öne çıkan muhtarlar, Pazar günü kıyasıya yarıştı. Muhtar adaylarının seçimlere ilgisi oldukça yoğundu ve aday sayısı bir hayli fazla idi. İyi olan muhtar adayları halkın desteği ile belirlendi. Bor merkez mahalle sayısı bildiğiniz üzere 10'a düşmüş mahallelerde birleşme yapılmıştı. Bor merkez 10 mahallede  muhtarlık kazanan adaylar belli oldu. Bazı muhtar adayları iktidarını sürdürürken bazı muhtarlar ise görevini devretmek zorunda kaldı.

Bor'da  birçok eski muhtar tekrar göreve gelirken iken Fatih Mahallesi Muhtarı ise rekora gidiyor. Fatih Mahallesinde yüksek bir oranla tekrar seçilen Erdem Tuğrul tam 5. kez muhtar seçildi. Bor Merkezde 2 dönemdir Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı olarak görev yapan Hadiye Çetin Başpınar Mahallesi, Armutlu Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Kale Mahallelerinin birleşmesinin ardından Başpınar Mahallesine muhtar seçilerek Bor Merkez Mahalleler içinde tek kadın muhtar olarak yine dikkat çekti.

Bor İlçesinde Muhtar Seçilen isimler ise şu şekilde oluştu.

Yeni Harım Mahallesi Muhtarı: İbrahim ERBEDEN

Fatih Mahallesi Muhtarı: Erdem TUĞRUL

Toki Mahallesi Muhtarı: Adem ÖZLÜ

Ahmet Kuddusi Mahallesi Muhtarı: Mustafa ARI

Selçuk Mahallesi Muhtarı: Hikmet SOYDOĞAN

Başpınar Mahallesi Muhtarı: Hadiye ÇETİN

Buğdüz Mahallesi Muhtarı: Murat İLMAN

İftiyan Mahallesi Muhtarı: Emrullah AKBEY

Acıgöl Mahallesi Muhtarı: Uğur KARATAŞ,

Cığızoğlu Osman Efendi Mahallesi Muhtarı: Cemil KARAKAYA

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)