TAPU VE KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ 175 YAŞINDA

Geçmişten Geleceğe Mülkiyetin Garantisi Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 175. Yaşında. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 175.Yıl dönümü nedeniyle Bor Kaymakamı Mehmet YAVUZ, Bor Tapu Müdürü Tapu Müdürü Adem Ekinci ve Tapu Müdürlüğü personelini makamında kabul etti.

EKONOMİ 23.05.2022, 10:03 23.05.2022, 10:26
TAPU VE KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ 175 YAŞINDA

Geçmişten Geleceğe Mülkiyetin Garantisi Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 175. Yaşında.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 175.Yıl dönümü nedeniyle Bor Kaymakamı Mehmet YAVUZ, Bor Tapu Müdürü Tapu Müdürü Adem Ekinci ve Tapu Müdürlüğü personelini makamında kabul etti.

Bor Tapu ve Kadastro Müdürü Adem Ekinci, Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz'a Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 175.Yıl dönümüne istinaden temsili tapu takdim etti. Bor Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Personelinden günün anısına bir de çiçek alan Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 175. Yıl dönümünü kutlayarak çalışanlara başarılar diledi.

Bor Tapu Kadastro Müdürü Adem Ekinci, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 175’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir de açıklama yaptı.
 

Bor Tapu Kadastro Müdürü Adem Ekinci, taşınmazlara ilişkin mülkiyet bilgilerini devlet güvencesi altında muhafaza etme, güncelleme, taşınmazlara yönelik politikalar belirleme ve yönetme konularında lider kurum olma vizyonuyla vatandaşlara hizmet ettiklerini söyledi.İki asra yakın bir zamandan bu yana mülkiyetin teminatı olan Genel Müdürlüğümüz, 23 Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü, 973 Tapu Müdürlüğü ve 81 Kadastro Müdürlüğü ile ülkemizin tüm il ve ilçelerinde yılda 15 milyon civarında işlem hacmi ile 25-30 milyon kişinin  doğrudan yada dolaylı olarak işlem yaptığı , Devletin vatandaşa bakan yüzü olarak tanımlayabileceğimiz 175. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan köklü bir kurumdur. Köklü geçmişiyle Tapu gibi sağlam deyimini dilimize kazandıran, memurların evliyası ser verip sır vermeyen Server Dede gibi meslek büyüğüne sahip Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğümüzün 175. Yıl dönümü kutlu olsun."dedi.

HABER: OĞUZ ESER

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)