Niğde’de Koronavirüs Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor

İçişleri Bakanlığının 81 il valiliklerine gönderdiği genelge kapsamında 4 sürecek olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Niğde’de Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Taciroğlu, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, NESOB Başkanı Alim Yeşil ve Niğde Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Halil İbrahim Kızıltan ile kent merkezinde otobüs ve taksi durakları, toplu taşıma araçları ile market ve diğer iş yerlerini denetledi.

SAĞLIK 26.11.2020, 15:52 26.11.2020, 15:53
Niğde’de Koronavirüs Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor



İçişleri Bakanlığının 81 il valiliklerine gönderdiği genelge kapsamında 4 sürecek olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Niğde’de Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Taciroğlu, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, NESOB Başkanı Alim Yeşil ve Niğde Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Halil İbrahim Kızıltan ile kent merkezinde otobüs ve taksi durakları, toplu taşıma araçları ile market ve diğer iş yerlerini denetledi.

Toplu taşıma araçlarında ve iş yerlerinde maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları hatırlatıldı, tedbirlere uymayanlar uyarıldı. Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, denetimlerin ardından yaptığı açıklamada, koronavirüsle mücadelede özellikle yerli aşı çalışmalarıyla ilgili güzel haberler alındığını anımsattı. Denetimlerin 4 gün boyunca süreceğini belirtti.

Mevsim şartlarının etkisiyle vaka sayılarında artış olduğuna dikkati çeken Kılınç, şunları kaydetti: "Son dönemde yaşanan vaka artışlarında yola çıkarak bakanlığımızın talimatlarıyla 4 gün boyunca özellikle vatandaşlarımızın yoğun olduğu alanlarda, pazar yerlerinde, marketlerde ve toplu taşıma araçlarında daha yoğun denetim uygulayacağız. Vatandaşlarımız, maske, mesafe ve hijyen kurallarını hiç bir zaman akıllarından çıkarmasın ve kuralları uygulasın. Özellikle iş yer sahipleri de bakanlığımızın yayınladığı tedbirlere uysun. Aşı başlayana kadar, virüsle mücadelemizi üst seviyede sürdürelim" dedi.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)