Sağlıklı Yaşam Her Bireyin Temel Hakkıdır

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

SAĞLIK 12.03.2020, 17:36 12.03.2020, 17:37
Sağlıklı Yaşam Her Bireyin Temel Hakkıdır

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek yayımladıkları mesajlarında, “Ülkemizde, tıp öğrencileri tarafından, modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen ve 14 Mart 1919 tarihinde kutlanmaya başlanan Tıp Bayramı, sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunmak için bir vesile olarak değerlendirilmektedir.

Mutlu ve huzurlu bireylerden oluşan toplumların en temel şartı, kaliteli ve etkin hizmet sunan, iyi ve kolay erişilebilir bir sağlık sistemi olup, sağlıklı yaşam her bireyin temel hakkıdır.

Bu bağlamda; sağlıklı toplum olabilme yolunda Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri için her türlü zorluğa rağmen hizmet sunan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın, insanları sağlığına kavuşturmak ve hayatlarını kurtarmak adına gece gündüz demeden insanüstü bir özveri ile gösterdikleri gayret her türlü takdire şayandır.

Bu duygu ve düşüncelerle sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkartılması için mesleklerini fedakârca yerine getiren doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı”nı en içten dileklerimizle kutlar, aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat sürmelerini dileriz” dediler.

 

 

 

 

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)