MHP ADAYI SITKI ERAT'TAN İLK AÇIKLAMA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bor Belediye Başkan Adayı SITKI ERAT oldu. Adaylığı kesinleşen Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yaptı. Erat mesajında şu ifadelere yer verdi;

SİYASET 18.01.2024, 13:29 18.01.2024, 13:43
MHP ADAYI SITKI ERAT'TAN İLK AÇIKLAMA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bor Belediye Başkan Adayı SITKI ERAT oldu. Adaylığı kesinleşen Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yaptı. Erat mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bor şehri nur şehrinin güzel ve kıymetli insanları;
Hepinizin bildiği üzere bazen güneşin önüne kara bulutlar geçer, fakat bu bulutlar esen rüzgarların önünde darmadağın olur ve güneş yeniden kendini gösterir. Bugün üç hilalin rüzgarını estirip Bor'un üstüne güneşin yeniden doğacağının müjdesini veriyorum. Karanlığın hükmü güneş doğana kadardır diyerek yeniden yola koyuluyorum.
Kıymetli Hemşerilerim;
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan  Mahalli İdareler seçimlerinde Saygıdeğer Genel Başkanımız Bilge Lider Devlet BAHÇELİ beyefendi tarafından Bor Belediye Başkan Adayı olarak açıklandım. Öncelikle Bilge Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli’ye Niğde Milletvekilimiz Sn.Cumali İNCE’ye, MHP Niğde İl Başkanımız Sn.Aytekin TÜKENMEZ’e, Liderimizin Özel Kalem Müdür Yardımcısı, Hemşehrimiz Sn.M.Bilal AYDIN’a, Bor İlçe Başkanımız Sn.Mustafa TECİMER’e ve tüm teşkilat yöneticilerimize, üyelerimize nihayetinde tüm Borlu hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Beş yıllık ayrılığa bir son vererek yeniden sizlerin karşısındayım. Bu süre içerisinde sizlerin hep yanında oldum. Bu yaşıma kadar Bor'dan hiç kopmadım. Bor'da doğdum Bor'da yaşadım ve Allah nasip ederse Bor'da gözlerimi dünyaya kapatacağım. Bor'u Bor'dan yönetecek irade ile sizden biri olarak yeniden hizmetinize talibim. Bu yola çıkarken başta Cenab-ı Allah'ın sonsuz kudretine sığınıp tevekkül ederken sizlerin her şeyi en ince ve hassas tartı ile tartan vicdanlarınıza güvendim.
Bor her şeyden önce benim vatanım, toprağım, buğusu üstünde tüten ekmeğim ve içtiğim suyumdur. Yeryüzünde benim için Bor'dan ve Borlulardan daha kıymetli bir şey yoktur. Benim Bor'a olan sevdamı bütün hemşerilerim yakından bilir. Bor'a hizmet etmek gibi böylesine şerefli ve asil bir göreve talip olmamın arkasında bu sevgiden başka bir şey yoktur. 
Evet, bugün Milliyetçi Hareket Partisi saflarında, her ayrılığın sonunda bir kavuşmayı müjdelediğine inanarak yeniden yola koyulduğumuzu siz kıymetli hemşerilerimle paylaşıyor , sözlerimi destan şairimiz Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu'nun şu mısraları ile tamamlıyorum. 
"Gazi alperenler işe koyulun
Gayrı söze vakit az verilmeli
Bidevi atlara rüzgarca soluk
Ve yıldırımlarca hız verilmeli"

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)