Gençlik Projeleri Açılış Programı Gerçekleşti

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2019-1 Özel Çağrı Dönemi Gençlik Projeleri açılışı, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı.

EĞİTİM 20.02.2020, 16:41 20.02.2020, 16:42
Gençlik Projeleri Açılış Programı Gerçekleşti
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2019-1 Özel Çağrı Dönemi Gençlik Projeleri açılışı, Niğde  Ömer Halisdemir Üniversitesi  Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı.
Programa, Niğde  Ömer Halisdemir Üniversitesi  Rektörü  Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit, proje yürütücüleri, davetliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Programda açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, öğretim üyelerimizin projelerinin birçok platformda destek alıyor olmasından dolayı oldukça memnun olduğunu ifade ederek “Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak Niğde projelerinin açılışının Üniversitemizde yapılması ve projeler arasında Üniversitemizi temsilen akademisyenlerimizin de yer alması, Stratejik Planımızda da ifade etmiş olduğumuz gibi gelişmeye açık ve yenilikçi üniversite potansiyelimizin artması açısından son derece değerli ve önem teşkil ediyor” sözlerini kullandı.
Kar  “Öğretim üyelerimizin Üniversitemizin, Niğde’nin ve ülkemizin gelişimine katkı sağlayacağına inandığımız tüm bilimsel çalışmalarına destek veriyoruz ve desteğimizi hissettirme çabası içerisindeyiz” ifadeleri ile sonlandırdı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2019-1 Özel Çağrı Dönemi Gençlik Projeleri açılışında, daha önce belirtilen programdan destek almaya hak kazanmış olan Üniversitemiz Öğretim Üyelerinden Proje Koordinatörü Doç. Dr. Çağdaş Gönen adına “Gönüllü Gençlerle Temiz Gelecek” adlı proje ile Proje Koordinatör Yardımcısı İbrahim Yoksulabakan ve “Mutlu Köpekler Kampüsü” adlı proje ile Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Mustafa Karatepe, projeleri ile alakalı birer sunum gerçekleştirdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2019-1 Özel Çağrı Dönemi Gençlik Projeleri açılışında ayrıca, Öğretim Üyesi  Araş. Gör. Ahmet Gümüştop’un "Milli İradenin Yükselişi 15 Temmuz” adlı projesi de yer aldı.

Kaynak: Borunsesi.com | İlçemizin Gerçek Sesi
Yorumlar (0)